SCANDAL MONSTRU intre SORINA MATEI si “POSTACUL” ELENEI UDREA

Dupa ce consilierul in materie de comunicare al Elenei Udrea, CRISTIAN CALUGARU, a acuzat-o pe  SORINA MATEI ca ar fi oferit indicatii cu privire la cum sa reactioneze si ce mesaje sa transmita ”POSTACII”  ELENEI UDREA, jurnalista a reactionat dur pe pagina personala de Facebook.

SORINA MATEI subliniaza ca nu a avut niciodata vreo legatura cu postacii ELENEI UDREA, cum de altfel nu a avut nici o treaba cu fostul ministru al Dezvoltarii. De asemenea, jurnalistul precizeaza ca s-a amuzat teribil la auzul unor astfel de acuzatii. Totodata, SORINA MATEI a subliniat ca e ”bine ca am aflat cu totii cat a costat si costa jegul aruncat pe Internet asupra tuturor: 10.000 de euro pe luna”.

”Asadar, dupa „ofiter acoperit”, „purtator de cuvant DNA”, „platita din banii Microsoft” si alte tone de mizerii, am ajuns si mama postacilor lui Udrea, lucru care, sincer, m-a amuzat teribil. 

CITESTE SI: STENOGRAMELE CONFRUNTARILOR dintre ELENA UDREA si DENUNTATORII sai arata cum ajungea MITA la PDL. REPLICA deputatei despre “postacii PDL” 

Nu am avut NICIODATA legatura cu postacii inculpatei Udrea/ PDL Bucuresti, cu mesajele, cu consultantii, cu comunicarile, cu comenzile ei, cum de altfel NICIODATA nu am avut vreo treaba cu inculpata.

Observ, ca toata lumea, inclusiv procurorii DNA, ca toata disperarea comunicationala dusa pana la paroxism era platita din bani negri. Iar pentru infractiuni se raspunde intotdeauna fata legii.

E totusi bine ca am aflat cu totii cat a costat si costa jegul aruncat pe Internet asupra tuturor: 10.000 de euro pe luna. Martorul din dosarul Gala Bute si consilierul inculpatei care cara sacosile in arest a spus ca „postacii” erau platiti nu numai sa injure ci si sa laude. Intre 30 de bani si 50 de bani costa mizeria/ cap de postac.

Asta inseamna ca intr-o singura luna, cu 10.000 de euro din bani negri, se bagau 90.000 de asemenea mesaje mizerabile, la comanda unica. Ceea ce este, cu adevarat, o performanta si, mai ales, devoaleaza un intreg sistem murdar si coordonat de spaga, plata, comunicare si viciere a mintilor romanilor pe care il vom vedea scos la lumina, in plenitudinea lui, cu totii.

Atacurile directe, indirecte, prin spagari, atarnatori sau personaje invechite in rele, atacuri furibunde si continue asupra mea sau asupra altor jurnalisti independenti care n-au acceptat niciodata sa faca sluj in fata nimanui, nu ne vor opri sa ne exprimam liber si sa spunem adevarul opiniei publice, asa cum ne cer meseria pe care noi o respectam si credintele, valorile, principiile in care credem.

CITESTE SI: SORINA MATEI a luat o DECIZIE CURAJOASA! Anunt IMPORTANT facut de JURNALISTA 

Niciodata nu ne vom opri din a spune adevarul oamenilor!
Justitie pana la capat! ”, a precizat SORINA MATEI pe pagina sa de Facebook.

In cadrul emisiunii de vineri seara, pe care o realizeaza la B1, SORINA MATEI a fost confruntata de CRISTIAN CALUGARU, cel care ar fi fost responsabil de activitatea ”postacilor.”

Iata discutia dintre cei doi, redata de dcnews.ro:

”CRISTIAN CALUGARU: „Doamna SORINA MATEI, probabil dumneavoastra nu va aduce aminte de mine, dar eu imi aduc aminte de dumneavoastra. Eu v-am cunoscut pe dumneavoastra intr-un anumit context, in campania ELENEI UDREA pentru presedintia PDL, in 2014, in martie, din cate imi aduc aminte stateam in aceeasi camera in spate, cand candida impotriva domnului Blaga. Imi aduc aminte ca dumneavoastra dadeati anumite indicatii, sa se reactioneze la atacul domnului SEBASTIAN LAZAROIU”.

CITESTE SI: SORINA MATEI a pierdut procesul cu mogulul DAN VOICULESCU

SORINA MATEI: „Eu am fost la conventia PDL cum au fost toti ziaristii”

CRISTIAN CALUGARU: „Nu, nu, nu, dumneavoastra erati in camera cu Elena Udrea si ne spuneati ce sa reactionam pe Internet, doamna Sorina Matei”

SORINA MATEI: „Eu spuneam? Domnu’ Calugaru’”

CRISTIAN CALUGARU: „Dar mai erau multi oameni acolo, poate-si aduc aminte”

SORINA MATEI: „Dom’ne, dar am filmat, eram cu camera dupa mine”

CRISTIAN CALUGARU: „Nu, nu, nu, doamna Sorina Matei, erati dumneavoastra in camera, nu erati cu cameraman”

SORINA MATEI: „Pai, sunt ziarista, am vorbit cu candidatii”

CRISTIAN CALUGARU: „Nu, ne invatati ce sa scriem”

SORINA MATEI: „Eu va invatam? Sunt si o prietena a doamnei Udrea”

CRISTIAN CALUGARU: „Dupa postarea dl Lazaroiu. Va prefaceti ca nu stiti cum functioneaza mecanismul. Erati in tabara opusa doamnei Monica Macovei”

SORINA MATEI: „Aveti o problema cu ziaristii”

CITESTE SI: VIDEO PSD-istul CODRIN STEFANESCU DAT AFARA din emisiune de SORINA MATEI 

CRISTIAN CALUGARU: „Am o problema cu ipocrizia. Atunci ne invatati ce sa postam pe Internet si acum cu postacii nu mai e bine”

SORINA MATEI: „Ce treaba are cu dl Lazaroiu? Eu nu inteleg ce-i cu Lazaroiu. Nu vreti sa-mi spuneti de postaci?”

CRISTIAN CALUGARU: „Asta va spun. La momentul respectiv, postacii astia, pe care-i si cunoasteti, va laudau si va aparau cand ati intrat in conflict direct cu Sebastian Ghita”

SORINA MATEI: „Pentru ca eu nu-i stiu, as vrea sa stiu cum ii selectati”

CRISTIAN CALUGARU: „E asa, o mare doza de ipocrizie”

SORINA MATEI: „In afara de mizeriile pe care le spuneti si pentru care as putea sa va dau in judecata…

CRISTIAN CALUGARU: „Dati-ma in judecata”.

Sursa foto: captura video B1 Tv