SCANDAL MONSTRU la ANTENA 3: Vreti sa-mi provocati un ATAC de CORD acum?

Jurnalistul Antena3, OANA STANCU, a intrat marti seara intr-o disputa extrem de dura in direct la emisiunea ”Sinteza Zilei de” la Antena 3, cu senatorul PSD, DANIEL SAVU, membru in Comisia parlamentara de Control a SRI, informeaza dcnews.ro.

OANA STANCUl s-a aratat foarte iritata dupa ce senatorul a spus ca ea face anchete in baza informatiilor furnizate de SRI. Invitat in emisiune ca sa detalieze spusele de la emisiunea DANEI GRECU, cum ca TRAIAN BASESCU nu a fost informat de SRI despre ALINA BICA, DANIEL SAVU, fost ofiter SRI, a calcat pe un teren minat si a provocat-o pe jurnalista OANA STANCU, prezenta si ea in platoul emisiunii ”Sinteza Zilei” de la Antena 3.

CITESTE SI: SORINA MATEI a luat o DECIZIE CURAJOASA! Anunt IMPORTANT facut de JURNALISTA 

Dupa un prim schimb acid de replici pe marginea activitatii Comisiei SRI, care a facut o ancheta de mantuiala in cazul dezvaluirilor ELENEI UDREA despre FLORIAN COLDEA, spiritele s-au incins in momentul in care DANIEL SAVU a facut “greseala” sa insinueze ca SRI furnizeaza informatii presei, care in baza lor, si OANA STANCU face anchete jurnalistice.

La auzul acestor acuzatii, jurnalistul Antena3, OANA STANCU, a declansat un razboi al declaratiilor cu social-democratul, DANIEL SAVU:

Replicile taioase dintre OANA STANCU si senatorul PSD, DANIEL SAVU:

Oana Stancu: Domnule Savu vreti sa imi provocati un atac de cord acum ??? Pai daca spuneti ca SRI m-ai dat informatii ca sa imi fac emisiunea, inseamna ca ma duc acasa si am grija de copil si astept informatii de la SRI.

Daniel Savu: De unde ati ajuns la concluzia asta??? Nu doamna nu am spus asta….

Oana Stancu: Dati banda inapoi si verificati ce ati spus, daca nu mai tineti minte…..las-o doamne iarta-ma…

Daniel Savu: Sa va spun un lucru, dumneavoastra v-ati continuat niste anchete care v-au fost livrate la un moment dat prin masuri combinative le spun cei din servicii, dumneavoastra nu sunteti mai bine informata decat serviciile.

Oana Stancu:  Domnul Savu va opriti acum si va cereti scuze. Diferenta dintre mine si aia la care faceti trimitere dumneavoastra, stapanii dumneavoastra de la SRI, sa munceasca pentru aceasta tara. Eu mi-am facut meseria si sa le fie rusine si astora de la parchete si astora de la SRI ca au lasat ca aceasta tara sa fie jefuita. Nu veniti sa imi spuneti mie ca a mi-a servit SRI-ul anchete. Sa va fie rusine pur si simplu ca ne luati pe noi toti in aceasta seara si va bateti joc de noi, dar pana cand….

CITESTE SI: MIRCEA BADEA, FATA IN FATA CU DECIZIA FINALA

Daniel Savu: Daca ridicati tonul la mine nu inseamna ca aveti dreptate.

Oana Stancu: Dar cata rabdare credeti ca pot sa am cu dumneavoastra….

Daniel Savu: cat mai multa…

Oana Stancu: Este absolut jignitor ceea ce faceti, si ar trebui sa va cereti scuze.

Daniel Savu: Sa va explic niste lucruri….

Oana Stancu: Ce sa imi explicati, ca ne-a dat SRI-ul anchete in anii astia pe tava, dar nu va e rusine???

Daniel Savu: Dar nu am spus doamna asa ceva, eu am spus ca sunt informatii care au aparut in spatiul public pe care dvs ca jurnalisti le-ati preluat…SRI a dat anchete presei intregi. Un exemplu este cel al inregistrarilor din dosarul lui Mircea Basescu.

Sursa foto: antena3