SCANDAL MONSTRU la CAMERA DEPUTATILOR: MARUL DISCORDIEI – LEGEA lui DRAGNEA

SCANDAL in CAMERA DEPUTATILOR. In CAMERA DEPUTATILOR s-ar putea relua votul, miercuri, pe proiectul cunoscut sub numele de “LEGEA DEFAIMARII SOCIALE”, initiat si sustinut cu tarie de presedintele PSD LIVIU DRAGNEA.

UPDATE 12.35: Presedintele Camerei Deputatior VALERIU ZGONEA a solicitat chestorilor sa blocheze usile de plen pentru ca nimeni sa nu mai poata sa iasa sau sa intre in timpul procedurii de vot.

VALERIU ZGONEA a solicitat secretarilor de sedinta sa faca prezenta. Se voteaza prin apel nominal trecerea de la sistemul de vot electronic, la cel prin ridicare de mana. Usile nu au fost blocate, in ciuda solicitarii lui VALERIU ZGONEA.

CITESTE SI: DEPUTATII PSD, UNPR SI ALDE VOR VOTA LEGEA DEFAIMARII SOCIALE, INITIATA DE LIVIU DRAGNEA

Saptamana trecuta, proiectul legislativ nu a intrunit numarul de voturi necesar pentru adoptarea unei legi organice, nefiind depasit pragul cerut de lege, de 50% plus 1 din numarul parlamentarilor prezenti in sala.

LIVIU DRAGNEA a cedat atunci, dar a sustinut ca sistemul de vot electronic a fost defect. In prima instanta, presedintele PSD a spus ca va reinitia legea, intr-o forma similara, insa intre timp s-a razgandit. Grupul PSD a cerut revotarea legii Dragnea si a altor 8 proiecte.

Sursa foto: realitatea