Scandal monstru la CFR Cluj! Un titular a fost surprins cu o femeie în camera de hotel înaintea finalei Supercupei

Surse din Gruia au dezvăluit pentru gsp.ro că înainte de meciul CFR Cluj – Viitorul, din Supercupă, mijlocașul croat Damjan Djokovic ar fi fost surprins cu o femeie în camera de hotel, acesta fiind motivul pentru care a fost lăsat în tribune cu Astana.

Unul dintre cei mai importanți jucători ai campioanei, mijlocașul Damjan Djokovic a fost, alături de Țucudean, printre marii absenți ai formației din Gruia în partida tur cu FC Astana, pierdută cu 0-1. Oficialii clubului ardelean au explicat că fotbalistul ar fi simțit o problemă musculară la antrenamentul oficial din Kazahstan, acesta fiind motivul pentru care croatul de 29 de an n-a prins nici un loc de rezervă și a urmărit partida din primul tur preliminar Champions League din tribune.

Gsp.ro scrie că surse autorizate susțin că motivul absenței de pe teren a lui Djokovic ar fi fost cu totul altul. Și că ar fi legat de un incident petrecut în noaptea dinaintea meciului de Supercupă cu Viitorul, de la Ploiești. CFR a ajuns la București vineri seară. Ardelenii s-au cazat la “Ramada”, hotelul lui Copos. Djokovic era coleg de cameră cu noul fundaș dreapta, Mateo Susic.

Citește și: ESTE OFICIAL! UNDE POȚI URMĂRI PARTIDELE DIN LIGA I ÎN URMĂTORII CINCI ANI

Noaptea, unul dintre conducătorii grupării din Gruia l-ar fi surprins într-o altă cameră pe Damjan Djokovic, împreună cu o femeie. Dan Petrescu nu a știut nimic până după partida pierdută cu Viitorul, în care Djokovic a fost titular și integralist.

Ulterior, tehnicianul a fost informat despre cele petrecute și, normal, a luat foc. Cum CFR urma să plece chiar a doua zi spre Kazahstan, nu s-a mai luat nicio măsură disciplinară împotriva jucătorului, care a avut un program normal, același cu restul coechipierilor săi. A făcut chiar și antrenamentul oficial de pe terenul sintetic al Astanei, dar, ca pedeapsă, “Bursucul” a decis să îl scoată din lot și să-l lase în tribune. Ieri seară, Djokovic s-a prezentat la antrenamentul de la ora 19:00, jucătorii având liber toată ziua, ei revenind din Kazahstan în jurul orei 5:00 dimineața. Fotbalistul nu a vrut să comenteze informațiile GSP, spunând doar, foarte scurt, că “nu e adevărat, totul este doar o invenție”.

Sursa foto: sport