Scandal monstru la Realitatea Tv: Rareș Bogdan și-a dat demisia în direct! La ce post concurent poate ajunge prezentatorul

Scandal monstru, marți seară, la Realitatea TV! Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu au fost interziși la postul de știri de către Cozmin Gușă, iar Rareș Bogdan a anunțat, în această seară, că demisionează.

Update 2: Conform unor informații recente, Rareș Bogdan ar fi curtat de postul de știri Digi 24.  Informația ar fi fost obținută pe surse de comisarul.ro, un site citat foarte des de Rareș Bogdan atât pe contul său de socializare cât și în emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV.

Update: Cozmin Guşă, patronul Realitatea TV, reacţionează la anunţul lui Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii “Jocuri de putere”, care a ameninţat că va demisiona.

“Rareş mai face prostii de câte ori se enervează sau este păcălit de unii, cum s-a întâmplat atunci când a părăsit Realitatea TV, momit de Ponta şi păcălit, apoi umilit, legat de preluarea preşedinţia TVR. O să îl chem mâine să discut cu el, dar trebuie să înţeleagă că decizia lui Edward Pastia legată de Oreste şi Oana Stănciulescu a fost una corecta şi care a primit avizul meu. Responsabilitatea păstrării credibilităţii unui brand este mult mai importantă decât o anumită solidaritate prietenească pe care el poate să o aibă legată de invitaţii lui, dar care nu îi justifică în niciun caz acest gen de comportament într-o televiziune în care a avut şi are libertate editorială maximă”, a declarat Cozmin Guşă pentru știripesurse.ro.

Știre inițială

Vedeta Realitatea TV a pus o condiție pentru a reveni asupra deciziei: Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu să fie reprimiți la emisiunea sa, iar Edward Pastia, director editorial al postului, să fie demis.

”Iubesc postul Realitatea TV și vreau să lucrez aici. Pleacă Pastia și se întorc Oreste și Oana Stănciulescu, oameni stindard al luptei împotriva ciumei roșii.”, a spus Rareș Bogdan.

Sursa foto: realitatea