Scandal monstru la Survivor. Jador i-a desființat pe Culiță, Zanni și Alexandra Stan

Cântărețul și-a jignit grav colegii din echipa Faimoșilor

Un nou scandal monstru s-a petrecut la Survivor. Jador a revenit în centrul atenţiei şi și-a jignit grav colegii din echipa Faimoșilor, pe Culiță și Alexandra Stan, dar nu l-a iertat nici pe Zanni.

Scandal între Faimoşii de la Survivor. „În ultimul timp, majoritatea oamenilor din echipă îmi scot mie defectele în evidență. Știți ce a spus Iisus Hristos? Să arunce cu piatra cei fără de păcat. Care din ei e fără de păcat? Zanni fură și vorbește mai urât decât toți dintre noi. Zanni e un om fără inimă bună, nu are inimă bună.

Alexandra Stan este șerpoaică, dacă îți este bine e cu tine, dacă nu e cu celălalt. Nemeș nu-și asumă niciodată dacă pierde sau câștigă tot cu nasul pe sus e. E un om încrezut. Culiță credeam că e fratele meu. Culiță e un trădător, pentru mine e un trădător. Simona, niciun bărbat nu vorbește mai urât cum vorbește Simona”, a declarat Jador.

„De ce toată lumea dă în mine dacă toată lumea are defecte? Le-aș putea crea o imagine în ultimul hal. Cei care vor da în oameni buni și vor încerca să scoată din echipă oamenii buni, să fie siguri că vor câștiga premiul, vor pleca rând pe rând acasă și rămân eu aici”, a mai declarat Jador, potrivit Kanal D.

Sursa foto: kanal D