SCANDAL MONSTRU la TV: PRIGOANA catre BAHMUTEANU: FA, SCROAFA DRACU’………

SILVIU PRIGOANA si fosta sa sotie ADRIANA BAHMUTEANU au fost protagonistii unui nou SCANDAL. PRIGOANA a avut o iesire violenta intr-o emisiune de televiziune la adresa fostei sale sotii.

SILVIU PRIGOANA, aflat in vacanta cu cei doi fii ai sai, a intrat in direct prin telefon la o emisiune si i-a aruncat ADRIANEI BAHMUTEANU cuvinte grele. PRIGOANA a rabufnit in momentul in care vedeta tv l-a amenintat ca anunta Protectia Copilului pentru ca nu este lasata sa vorbeasca la telefon cu copiii, informeaza postul Romania TV.

CITESTE SI: AUDIO INCENDIAR cu discutiile PAPUSARILOR VANTU si GHITA: I-am zis lui PONTA, ba o f… pe ma-ta, te duci pe sticla! 

„Nu ti-e rusine, fa, scroafa dracu! Esti o nenorocita, da? Si incerci acum sa (…) vacanta copiilor de acolo din platou? Nu te mai satura Dumnezeu, fir-ai a dracu’ sa fii! Taie-i linia, ma lu’ scroafa asta care mi-a otravit copiii cu nenorocitul ala de doctor. (…) O mama iresponsabila sa fie moderator de emisiune, vector de opinie care otraveste copiii lent si sigur. (…) Tu esti nebuna, femeie, nu esti normala. Nenorocita dracului, sa-ti crape obrazul de rusine ca mi-ai otravit copiii si daca te mananca gandacelul rau, lasa ca ii dau eu material lui Brancu sa te faca tandari, fir-ai a dracu. (…) De azi incolo cu mine ai razboi total”, a amenintat-o SILVIU PRIGOANA pe ADRIANA BAHMUTEANU.

CITESTE SI: SCANDAL ORESTE s-a balacarit la TV cu un POLITICIAN: Esti o SCURSURA! 

Sursa foto: cancan.ro