Scandal monstru la TVR! Comentator sportiv, acuzat că și-a bruscat o colegă

Acesta poate rata turneul final al CM din Qatar

Marian Olaianos este acuzat că a bruscat o colegă, pe care, la rândul lui, bărbatul o acuză de hărțuire sexuală. Conducerea TVR vrea să-l excludă din delegația desemnată să transmită, din Qatar, partidele de la Cupa Mondială de fotbal, scrie Gazeta Sporturilor.

Jurnaliștii de la sursa citată au aflat, chiar de la persoane din interiorul postului public, că Marian Olaianos e acuzat de Nadine Vlădescu, o angajată din TVR, de la Secția Cultural, că ar fi bruscat-o. Vlădescu susține că a fost lovită de Olaianos și și-a scos inclusiv un certificat medico-legal, după care a depus o plângere la conducerea TVR-ului.

Gazeta Sporturilor a discutat și cu câțiva dintre colegii lui Olaianos, din cadrul Secției Sport. Aceștia susțin că jurnalistul ar fi depus pe masa Comisiei de Disciplină a TVR un dosar de apărare, în care a dezvăluit că ar fi fost hărțuit sexual de colega lui. La dosar s-ar regăsi mai multe mesaje de pe WhatsApp, mesaje cu tentă sexuală pe care Olaianos le-ar fi primit de la colega sa din Secția Cultural.

„Se pare că, deranjat de insistențele acesteia, Marian ar fi cedat nervos și la un moment dat i-ar fi pus mâna în gât. Toată scena s-a petrecut chiar pe holurile televiziunii publice”, au povestit pentru GSP surse din interiorul postului public.

Comentatorul acuzat de lovire și bruscare și-a luat concediu medical și așteaptă finalizarea anchetei pentru a afla dacă va mai merge sau nu la Mondial. Sursele din TVR au transmis pentru Gazetă că luni va avea loc o ședință a Comisiei de Disciplină, iar dacă Olaianos va fi considerat în culpă, el riscă nu doar excluderea de la CM, ci chiar și desfacerea contractului de muncă la TVR.

Marian Olaianos, în vârstă de 48 de ani, este căsătorit și are doi copii. Este unul dintre cei mai vechi jurnaliști din departamentul Sport al TVR: lucrează la postul public din 1999, a fost reporter de teren, comentator și a realizat mai multe emisiuni, cea mai de succes fiind Replay.

Sursa foto: TVR