Scandal monstrul la X-Factor cu Delia si Carla’s Dreams in prim plan

La „X-Factor”, doi jurati s-au certat din cauza diferentei de opinie cu privire la reprezentatia scenica a unui concurent. Protagonistii neiintelegerii au fost Delia Matache si solistul trupei Carla’s Dreams.

Delia s-a aprins ca focul cand solistul a spus nu la numarul scenic al lui Jonathan Martinez Hernandez, un concurent spaniol. Acesta a completat fundalul muzical cu o inregistrare in care aparea tot el, dar sub alte trei voci.

Solistul de la Carla’s Dreams a apreciat momentul concurentului, dar a ales sa-i dea „Nu”! Deoarece i s-a parut ca vocile inregistrate au ocupat un procent mai mare decat vocea live. Delia nu a fost deloc de acord cu aceasta opinie si l-a „taxat” pe colegul sau jurat! „«X-Factor» e mai mult decat despre voce”, ea fiind impresionata de faptul ca s-a simtit introdusa intr-o poveste.

„«X-Factor nu e despre ce pregatesti acasa. Nu poti sa spui ca ai cantat, nu e cinstit fata de altcineva. Mi-a placut momentul, dar eu nu pot sa va dau da pentru ca m-as considera incorect fata de alti concurenti. Din partea mea ai un «Nu»”, i-a spus solistul concurentului si colegei sale jurat.

Delia insa nu s-a lasat si a continuat sa-i conteste decizia, insa solistul de la Carla’s Dreams este de neinduplecat: „Nu ma minti! Nu minti publicul!”, a adaugat el, referindu-se la inregistrarea concurentului, care ar fi incercat sa „pacaleasca” juriul. Juratul si-a argumentat decizia radicala. Nu ar fi corect fata de alti participanti, care canta live, la concurs sa-l treaca mai departe.

Sursa foto: libertatea
Sursa text: click.ro