Scandal MURDAR intre Romania Tv si Sorina Matei. Unde ati pierdut deontologia? VIDEO

Sorina Matei a plecat de la Romania Tv, se spune, pentru ca ar fi o “basista” convinsa. O parte a jurnalistilor din televiziunea sponsorizata de social democratul Sebastian Ghita continua sa arunce cu noroi in fosta lor colega.

Dupa demisia de la Rtv, Sorina Matei a ales sa isi continue meseria la postul B1 Tv. Cu toate acestea, fostii colegi nu au uitat-o. Din pacate, isi amintesc de ea, dar nu  in sensul bun al cuvantului.

In cadrul emisiunii “Starea Natiei”, Dragos Patraru a facut-o cu ou si cu otet pe Sorina Matei. Daca ne luam fie si numai dupa titlu “Doar o buca sa-ti mai pup, Base!”, ne dam seama ca materialul depaseste chiar si limitele unei productii care se doreste a fi un pamplet.

Sorina Matei n-a ramas impasibila la atacul declansat la adresa sa in cadrul respectivei emisiuni. “Dupa ce am plecat, au comandat un articol despre mine numindu-ma o tradatoare’, ‘una care si-a dat basismul pe fata’. Le-am transmis public sa inceteze. (…) A doua zi vazand ca n-au limite, le-am raspuns ca as fi foarte fericita daca l-ar intreba pe Sebastian Ghita despre contractele cu statul roman, despre amenintarile la adresa jurnalistilor si despre grupul de crima organizata de la Ploiesti. Le-am mai transmis ca, altfel, fac ce a facut si Palada. Adica o prostie. Jenant: a scris Matei pe pagina de Facebook.

Citeste si: Sorina Matei, jurnalista care a demisionat de la Antena 3: Nu doresc nimanui sa lucreze in trustul Intact si sa gestioneze relatia cu Basescu

Vezi, aici, “colectia” de jigniri folosita de Dragos Patraru la adresa fostei sale colege.