Scandal pe bugetul Educatiei, sindicalistii din invatamant sunt suparati ca nu au fost lasati sa vorbeasca

Scandal pe bugetul Educatiei in Comisia de Invatamant din Parlament. Sindicalistii din invatamant sunt nervosi din cauza bugetului foarte mic alocat Educatiei, iar tensiunile au luat amploare atunci cand nu au fost lasati sa vorbeasca pana la capat si sa prezinte ce nevoi are invatamantul romanesc.

Constantin Rada, lider al Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), a declarat ca i s-a interzis sa dea o replica in momentul in care s-a spus ca 1 miliard 200 de milioane de euro au fost dati pe salariile profesorilor.

“S-a intamplat ceva rusinos. Un vicepresedinte mi-a interzis sa dau o replica dupa ce s-au spus minciuni. S-a spus ca 1 miliard 200 de milioane de euro obtinuti de federatia noastra s-a dat pe salarii. Nu este  adevarat, banii s-au dat pe infrastructura. Mi-a interzis sa vorbesc pe motiv ca suntem invitati. Probabil l-a iritat ca ieri FSLI a organizat o intalnire la care a invitat toti membrii comisiei de invatamant, insa numai 5 au raspuns favorabil”, a declarat liderul FSLI.

Foto: Romania Libera