SCANDAL Printul PAUL, banuit ca a intretinut relatii sexuale cu Pamella Bordes, o fosta miss suspecta de prostitutie

Numele printului Paul Lambrino a fost in vizorul presei inca de la sfarsitul anilor ’80, cand o publicatie britanica facea dezvaluiri despre Pamella Bordes, o fosta Miss India banuita de prostitutie.

La acel moment, numele printului Paul aparea printre clientii damei de lux, care era invitata la toate petrecerile cu staif din Londra. Paul Lambrino a recunoscut ca o stia pe Pamella, dar a sustinut ca nu se numara printre cei care obisnuiau sa-i ceara favoruri sexuale contra-cost, transmite B1 TV.

“Pamellei Bordes se spune ca ai compromis siguranta nationala. Care a fost implicarea ta in traficul cu arme?” sau “Cum de cunosti atatia oameni importanti din Marea Britanie?” sunt doar cateva dintre intrebarile puse de jurnalistii de la Daily Mail in 1989.

CITESTE SI: DNA: Israelienii Tal, Shimon si Steinmetz au contribuit cu bani pentru a fi dati PRINTULUI PAUL in DOSARUL FERMEI BANEASA

La acel moment, Paul Lambrino era stabilit in Marea Britanie. Potrivit presei britanice de la acea vreme, urmasul Regelui Carol al II-lea s-ar fi aflat pe lista clientilor lui Bordes, fosta Miss India, ce devenise prostituata de lux si era clienta mai multor oameni politici, dar si a unor bogatasi.

Tanara ar fi fost introdusa in cercurile inalte de un roman stabilit in Anglia, Mark Burca, bun prieten cu Paul Lambrino. Potrivit revistei India Today de la acea vreme, printre clientii Pamellei care avea 27 de ani s-ar fi aflat Printul Paul, seicul Qatarului, Bill Wyman , directorii de la Sunday Times si de la The Observer, dar si un ministru conservator britanic. 

CITESTE SI: REACTIA “PRINTULUI” PAUL DUPA CE A PRIMIT AREST LA DOMICILIU IN DOSARUL RETROCEDARII FERMEI BANEASA. UPDATE

Printul Paul a negat ca ar fi apelat la serviciile fostei Miss India. Printul Paul de Romania

” In ziarul Daily Mail s-a publicat doar ca m-a cunoscut. Un prieten bun de-al meu, Baronul Mark Burca, organiza receptii fastuoase, la care invita toata lumea buna a Londrei. La unul din aceste evenimente, la care am fost prezent alaturi de tatal meu, ni s-a facut cunostinta cu doamna , care era atunci foarte apreciata pentru frumusetea ei si pentru cariera de model. Cateva luni mai tarziu, cand ea a fost implicata intr-un scandal mediatic, am citit in Daily Mail o lista cu persoane care au apelat la serviciile ei si una cu simple cunostinte ale acestei doamne. Eu, impreuna cu tatal meu, am fost pe lista de cunostinte. Cealalta lista, cea cu clienti si iubiti, era separata”. 

Paul Lambrino s-a casatorit cu Lia Triff in 1995, la 6 ani dupa scandalul de la Londra.

Sursa foto: gandul