Scandal Revelion TVR. Mugur Mihăescu, replică dură pentru Iulian Bulai: ”Asta e vagabonțeală”

Mugur Mihăescu de la Vacanța Mare, în barul căruia s-a filmat emisiunea de Revelion difuzată de TVR în noaptea trecerii dintre ani, i-a oferit, duminică seară la Antena 3, o replică dură deputatului USR Iulian Bulai.

„Nu am ce sa raspund. O sa spun un singur lucru, in 1988 era la Timisoara intr-un spectacol si am bagat o soparlita cu Ceausescu, am ridicat sala in picioare, dupa care conducerea partidului a interzis publicului sa mai participe la spectacolele noastre pentru ca era o bascalie ieftina la adresa lui Ceausescu. Dupa care Ceausescu a murit la un an, dar am impresia ca domnul e prea tanar sa stie lucrurile acestea.

Arunca niste cuvinte sa se afle in treaba. Unor asemenea oameni n-ai ce sa le raspunzi. Stiti cum e, trec anii peste dansii degeaba, asta e situatia. Nu inteleg nimic din ce se intampla, ne intoarcem la comunism, la dictatura? Trebuie sa imi pun un tablou cu liderul suprem? O sa-l iau la misto si pe asta. Acum este intr-o functie in care ne ia el pe noi la misto”, a spus Mugur Mihăescu într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Citește și: Revelionul de la TVR a iscat un scandal monstru: ”Spectacol grotesc și bășcălie!”

„Nu pot sa respect comunistii. Domnule, nu ti-e rusine, ma faci conspirationist? Domnule, sa-ti fie rusine. Cum ma faci pe mine conspirationist, ma?”, i-a mai spus Mihăescu deputatului USR.

Când Iulian Bulai a spus că întrerupe convorbirea telefonică dacă postul Antena 3 nu ia atitudine față de Mugur Mihăescu, actorul a continuat: „Mai bine iesi, ma, du-te!”, i-a mai transmis Mihăescu. „Asta e vagabonțeală! Vai steaua voastră de comuniști!”.

Sursa foto: facebook