Scandal sexual la FCSB cu antrenorul Nicolae Dică în prim plan: Pentru toate curvele…Foto în articol

Scandal sexual la FCSB cu antrenorul Nicolae Dică în prim plan. Antrenorul roș-albaștrilor a fost dat de gol de propria soţie, notează prosport.ro. ”Pentru toate curvele… Jocul s-a terminat!”, este mesajul care a apărut pe contul de WhatsApp al antrenorului stelist.

Cum s-a ajuns aici? Soția lui Dicanho, Corina, l-a expus după ce i-a scris statusul explicit. Prosport a remarcat modificările de pe contul de WhatsApp al antrenorului Stelei. „Pentru toate curvele care aveţi acest număr de telefon. Jocul s-a terminat. Semnat, soţia” e mesajul care a apărut la status, pe unul dintre cele două numere de telefon ale antrenorului stelist.

Jurnaliștii de la Prosport l-au sunat pe numărul de telefon unde apărea respectivul status: acesta e suspendat, dar folosit în continuare pentru WhatsApp. Dică a fost sunat pe al doilea număr de telefon al său și a răspuns: „Numărul meu de telefon este doar ăsta pe care v-am răspuns acum. Nu am avut alt număr de telefon”.

După acest apel, statusul ciudat de pe WhatsApp a dispărut, la fel și poza cu soția sa. Ciudat e că Dică și-a trecut privat contul de Instagram și singura persoană pe care o urmărește acum e soția sa, Corina, deși el e urmărit de 5000 de persoane. Până acum contul respectiv putea fi văzut de oricine. Corina și Nicolae Dică s-au căsătorit în 2003 și au doi copii, Marco și Samira, mai scrie Prosport.

Sursa foto: prosport.ro