Scandal uriaș în traficul din Sibiu! Șofer amenințat cu târnăcopul! Video

Incident mai puțin obișnuit în Sibiu. Un bărbat a fost amenințat cu târnăcopul de un bărbat foarte nervos, iar scena a fost filmată de victimă.  Un bărbat conducea spre muncă și, fiind în întârziere, s-a trezit blocat în trafic din cauza unei mașini de gunoi. Fiindcă se grăbea foarte tare, a început să claxoneze. Acest lucru l-a deranjat foarte tare pe un muncitor de la o casă de pe strada respectivă.

„Am claxonat fiindcă mă grăbeam la muncă și, la un moment dat, omul acesta a venit la mine să mă întrebe de ce claxonez și să mă înjure. Apoi a plecat în curte. Nu a durat mult și s-a întors la mine cu un târnăcop”, povestește sibianul înjurat, potrivit oradesibiu

Când a văzut ce se petrece, sibianul a închis imediat geamurile și a scos telefonul ca să-l filmeze pe acesta. „Am avut inspirația de a-l filma. Când am văzut că vine înspre mine am închis și geamul. El mai era cu o femeie, care părea speriată, se uita cu spaimă, probabil îi era frică să nu facă el ceva”, mai povestește bărbatul. Victima a spus că în spatele său mai erau multe mașini, dar niciun șofer nu a intervenit, probabil din frică. 

Sursa video: youtube.com