Scandal uriaș între interlopi! Marcel Kalu l-ar fi înjunghiat pe tovarășul lui Puya!

Scandal uriaș între interlopi! Totul s-a întâmplat în cartierul miliardarilor, pe Șoseaua Nordului, în imediata apropiere a Ambasadei Chinei.

Update: „Nu mă aflam în țară în acea noapte!”, a transmis Marcel Pascu, zis Kalu, prin avocatul său jurnaliștilor de la cancan.ro. Marcel Kalu, prin reprezentantul său legal, a trimis sursei citate și un bilet de avion prin care demonstrează că nu se afla în țară în noaptea înjunghierii lui Lucan. Biletul, pe care Marcel Kalu l-a luat de la București cu destinația Frankfurt, este datat 7 martie. De altfel, tatăl lui Marco și Franco Kalu este cetățean german.

Știre inițială

În noaptea de miercuri spre joi, la ora 04.00 dimineața, Marcel Kalu, tatăl lui Marco și Franco Kalu, l-a înjunghiat pe „fratele” lui Puya, Răzvan Lucan, zis „Românu”. Marcel Kalu este socrul Renatei, fiica Danei Criminala, informează exclusiv cancan.ro.

Potrivit cancan.ro, anchetatorii, care se află în căutarea lui Marcel Kalu, ar suspecta că acesta a părăsit deja țara. E foarte probabil ca Marcel Kalu să se afle în Germania, el fiind cetățean german. Marcel Kalu este acuzat de tentativă de omor, în timp ce Răzvan Lucan primește în prezent îngrijiri în spital, având mai multe plăgi înjunghiate.

Scandalul dintre clanul Kalu și „Românu” a început după ce Răzvan Lucan l-ar fi bătut, în urmă cu două săptămâni, la Mall Vitan, pe fiul cel mic al lui Marcel Kalu, Marco. Enervat la culme de acest lucru, Marcel ar fi pus la cale răzbunarea, mai notează cancan.ro.

Sursa citată susțin că, în noaptea cu pricina, victima și Franco Kalu se aflau într-un restaurant, iar Marcel Kalu a fost chemat acolo și l-a înjunghiat pe „Românu”.

Sursa foto: realitatea