SCANDALOS! MEDICI ELECTROCUTATI in SALA de OPERATII a SPITALULUI COLTEA

Un incident deopotriva grav dar si revoltator a avut loc, joi, la SPITALUL COLTEA din municipiul Bucuresti. Trei MEDICI au fost ELECTROCUTATI la SPITALUL CLINIC COLTEA din Capitala, chiar in timpul unei operatii. Chirugul, un rezident, asistenta, dar si pacientul au avut de suferit din cauza unui bisturiu electric defect, care a dus la electrocutarea lor.

Doctorul Marian Stamate, una dintre victimele acestui incident revoltator, a vorbit la postul de televiziune Antena 3 direct de pe patul de spital despre cele petrecute astazi la SPITALUL COLTEA. ”Sunt in stare stabila, inca cu fenomene cardiace monitorizate de colegii mei din ATI si cardiologi”, a spus medicul, precizand ca toata echipa operatorie a fost afectata de incident, ca si pacientul.

CITESTE SI: VIRUSUL ZIKA IN ROMANIA: AL TREILEA CAZ CONFIRMAT LA CLUJ

Mai mult decat atat, cadrul medical a mai spus si ca a trecut print-un incident asemanator in urma cu trei luni de zile. El a afirmat ca atunci a raportat conducerii spitalului cele intamplate, insa nu s-ar fi luat nicio masura. Managerul unitatii medicale, Anca Lupu, a declarat pentru postul de televiziune mentionat ca nu poate sa vorbeasca despre cazul medicilor electrocutati, intrucat ancheta interna din SPITALUL COLTEA  nu s-a finalizat. Cei raniti se afla sub supraveghere medicala.

In urma cu circa sase ani, SPITALUL COLTEA, aflat in subordinea Primariei Capitalei prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB), finaliza o prima etapa a unor investitii de 63 mil. euro. Aceasta suma fusese necesara pentru renovarea acestei unitati medicale, cu o vechime de 300 de ani.

SPITALUL CLINIC COLTEA se afla la kilometrul zero din Bucuresti, are peste 345 de paturi si circa 580 de angajati. Anual, in jur de 18.000 de pacienti sunt externati, iar urgentele reprezinta 32% din numarul de cazuri tratate.

Sursa foto: realitatea