Scandalul ANULUI! Un mare ACTOR e HOMOSEXUAL!

Un nou scandal zguduie showbizul international. Un mare actor, ce il interpreteaza pe agentul 007, e homosexual. Cel putin asa sustine revista americana National Enquirer, vestea luand prin surprindere pe toata lumea.

Potrivit publicatiei mentionata,  in niste imagini surprinse intr-un  bar, Roosterfish,  din Venetia, apar doi barbati care se saruta cu pasiune, iar unul dintre ei este nimeni altul decat starul din franciza James Bond, Daniel Craig.  „Daniel si-a sarutat partenerul pe buze. A fost un sarut frantuzesc plin de pasiune. Daniel il tinea pe celalalt tip de mana si l-a tras spre el cand l-a sarutat”, a declarat un martor pentru National Enquirer. Insa, in momentul in care actorul a vazut ca cineva se uita la ei, a luat rapid distanta de partenerul lui.

CITESTE SI: Pentru unele femei, 5 copii ar insemna un cosmar, dar nu si pentru ea! Anca Serea, din nou insarcinata?

”Initial, am crezut ca Daniel a venit cu un prieten de-al lui gay in bar sa asculte muzica live. Insa cand au inceput sa danseze impreuna, mi-am dat seama ca intre ei e ceva mai mult decat doi amici care au iesit sa bea ceva”, a mai spus acesta, precizand ca sarutul i-a confirmat toate banuielile.

Mai mult, jurnalistii americani noteaza ca sursa a fost chiar supusa unu test poligraf pentru a demonstra ca nu minte, si a trecut testul cu brio. Desi au incercat sa primeasca un raspuns de la reprezetantii actorului, acestia nu au vrut sa raspunda la acuzatii.

Sursa:libertatea