SCANDALUL DEZINFECTANTILOR: SRI a stiut de loturile HEXI PHARMA cu probleme!

O sursa a Serviciului Roman de Informatii (SRI) a facut public prin intermediul Gazetei Sporturilor un document pe care l-a trimis ofiterilor sai de legatura in octombrie 2014. In document, medicul epidemiolog detalia trucarea unei licitatii la Spitalul Judetean, unde a castigat distribuitorul celui mai mare producator din lume, francezii de la Anios, se scrie intr-un nou material de pe Toloro pe subiectul dezinfectantilor diluati.

Vreme de 8 ani, epidemiologul a explicat ofiterilor SRI cum mor oamenii in spitalele prost dezinfectate si cum se multiplica bacteriile, scriu Mirela Neag, Razvan Lutac si Catalin Tolontan.

CITESTE SI: DIICOT RIPOSTEAZA IN SCANDALUL DEZINFECTANTILOR DILUATI

SRI a confirma pentru Gazeta Sporturilor: “Am facut informari despre calitatea necorespunzatoare a unor dezinfectanti folositi in spitale”, dar ministrii sanatatii neaga in bloc ca au primit astfel de informari de la Serviciu.

In acelasi timp, la spitalul SRI de vis-a-vis de liceul “Tudor Vianu” o alta firma cistiga licitatiile, dar conducerea spitalului semneaza cu Hexi Pharma 63 de incredintari directe!, se mai scrie in investigatia Gazetei Sporturilor.

Sursa text: ToloRO