Scandalul din familia Geambașu este fără sfârșit! Călin îl acuză pe tatăl său că are să-i dea bani

Scandalul din familia Geambașu pare fără de sfârșit! Călin Geambaşu (41 de ani) îşi acuză tatăl, pe Petre Geambaşu (74 de ani), că nu i-a achitat întreaga sumă din prestaţiile avute, preţ de şapte ani, la celebrul concurs ”Dansez pentru tine” (PRO TV), şi unde cei doi au colaborat. Călin susţine însă că tatăl lui l-a păgubit şi cu alte sume, totalul ridicându-se la peste 200.000 de euro, notează click.ro în exclusivitate.

Fostul solist al ”Şcolii Vedetelor” a povestit pentru sursa citată cum a fost păcălit de propriul tată, la ”Dansez pentru tine” (PRO TV), unde au cântat împreună alături de Doina Spătaru şi de Mălina Olinescu:  “În perioada 2007-2014  – am fost singurul neplătit la “Dansez pentru tine!”, vreme de 14 sezoane. „Ca să nu mă plătească şi pe mine din ceea ce revenea trupei drept compensaţie materială, m-a aburit cu ideea că ar fi mai bine să vorbesc eu separat cu cei responsabili de plăţi şi mă plimbam cu facturi emise şi neachitate vreodată ba, mai mult, mai plăteam şi TVA la acele facturi, fiindcă legea nu era ca acum cu TVA la încasare.

Practic, a abuzat până la refuz şi în această situaţie de bucuria mea simbolistică, dar imensă de a cânta împreună cu el, tatăl meu. Mi-a dat de 3-4 ori nişte sute de euro, când avea el chef, dar nu am fost şi nu sunt pe nici un stat de plată alături de ceilalţi componenţi ai trupei, care normal, erau plătiţi. Contractul era făcut pe firma tatălui meu. Facturile cu care mă trimitea la mişto erau de 1.000 de euro pe ediţie. Fiecare sezon a avut câte 7-8 ediţii, şi au fost 14 sezoane în total. Suma totală e de 100.000 de euro”, a povestit Călin Geambaşu pentru click.ro.

Sursa foto: click