Scandalul dintre Selly și un fost ministru al Educației este în toi! Vlogger-ul a răspuns la jigniri cu o ironie maximă! Video

Selly nu i-a rămas dator fostului ministru al Educației, Daniel Funeriu, după ce acesta din urmă a lansat la adresa vlogger-ului o serie de jigniri. Selly, pe numele său Andrei Șelaru, i-a răspuns lui Daniel Funeriu cu o ironie maximă pe canalul său de Youtube.

Daniel Funeriu l-a numit pe Selly, printre altele, “maimuță încălțată și needucată cu figuri în cap” după ce vlogger-ul a criticat sistemul de învățământ din România.

Fostul ministru al Educației l-a criticat dur pe Selly, după ce acesta a susținut într-un vlog (video 1: Am picat Bacu) că școala românească a rămas cu aceleași materii și programe ce pregătesc elevii pentru un alt secol, nefiind util nevoilor actuale, unde tehnologia informației a schimbat multe din meseriile trecutului.

“Conduită preventivă (a mașinii, nu a skate-ului) se învață la școală de șoferi, nu la ciclul primar. Iar însușirea ei e mai probabil să fie făcută de un tânăr care a învățat la școală disciplină decât de o maimuță încălțată și needucată cu figuri în cap”, a scris Daniel Funeriu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Selly a dezvăluit ce note a luat la Bacalaureat! Vloggerul: ”Să vă văd ce mai ziceți!”

Selly i-a răspuns prompt lui Daniel Funeriu cu un alt vlog (video 2: Răspunsul meu pentru ministrul Educației). “Da, asta a zis omul. O insultă de-a dreptul devastatoare. Nici nu știu cum mai am tupeul să ies din casă după ce a zis acest Funeriu despre mine. Acum, sigur, aș putea să petrec următoarele 15 minute din acest clip explicându-va de ce, după ce că e praf la capitolul insulte, Funeriu a fost praf și ca ministru al Educației, dar chiar aș vrea ca acest videoclip să se concentreze pe soluții reale, care ar putea funcționa, ca să schimbe actualul sistem de învățământ”, a transmis Selly.

Andrei Șelaru l-a ironizat pe Daniel Funeriu pentru faptul că a fost cel care a introdus camerele de supraveghere la examenul de Bacalaureat, dar a fost “prins” în timp ce i se șopteau răspunsurile în cadrul unei conferințe de presă.

Sursa video: youtube