SCANDALUL in care a fost implicata LIDIA BUBLE cu RAZVAN SIMION a propulsat-o pe PIATA MUZICALA. Cat CASTIGA vedeta

Relatia Lidiei Buble cu Razvan Simion i-a stricat imaginea de fata cuminte, dar i-a crescut cota pe piata muzicala, solista adunand weekendul trecut nu mai putin de patru concerte.

Lidia Buble e pe val! “A simtit si a gandit la fel” cu Razvan Simion, matinalul Antenei 1, care si-a parasit sotia, iar acum se vad si rezultatele. E drept, si-a cam stricat imaginea de fata cuminte, care pana mai ieri se dadea virgina, dar ce mai conteaza?

CITESTE SI: BOMBA EMILIA CLARKE, sex in trei cu RYAN GOSLING si CHANNING TATUM

Patru concerte dintr-un foc

Artista profita din plin de pe urma scandalului in care a fost implicata, iar castigurile din concerte sunt acum duble. Doar a devenit peste noapte mult mai cunoscuta decat ar fi crezut probabil ca va fi, iar organizatorii de evenimente nu au facut abstractie de acest lucru. Astfel ca, doar weekendul trecut, artista a avut patru joburi, iar viitorul suna promitator. in prezent, alaturi de Adrian Sina, ea percepe un onorariu de 2.400 de euro pe concert si, cu siguranta, tariful ei va creste direct proportional cu notorietatea. Lidia a fost nominalizata la Media Music Awards si a inceput si o colaborare cu nimeni altul decat Dan Balan, si el un tanar cu priza la fete, dar neinsurat! 

CITESTE SI: IMAGINE INCENDIARA cu IRINA SHAYK. Rusoaica s-a DEZBRACAT din nou! Foto in articol

Sursa www.libertatea.ro