SCANDALUL VOLKSWAGEN: 105.000 MASINI AFECTATE IN ROMANIA

SCANDALUL VOLKSWAGEN afecteaza in ROMANIA 105.000 MASINI de la marcile Volkswagen, Audi, Skoda si Seat, dintre care 56.000 erau noi la data inmatricularii, iar 49.000 erau vechi , a spus IULIAN MATACHE, ministrul Transporturilor. Este vorba de masini diesel Euro 5 cu motoare de 1.2, 1.6 si 2 litri.

SCANDALUL VOLKSWAGEN. “La dealerii Volkswagen se afla pe stoc aproximativ 300 DE AUTOTURISME pentru care nu vor mai fi ELIBERATE CARTI DE IDENTITATE pana la rezolvarea problemei. Aceste autovehicule nu vor mai putea fi vandute”, spune ministrul.

SCANDALUL VOLKSWAGEN. Ministrul spune ca a cerut ca Volkswagen sa comunice imdiat lista completa a numerelor de idnetificare pentru autovehiculele care au fost folosit dispozitive si tehnici de manipuilare: vehicule noi, Euro 5, diesel echipate cu motoare din familia EA 189.

CITESTE SI: SCANDALUL VOLKSWAGEN: REGISTRUL AUTO ROMAN a SISTAT eliberarea de CARTI de IDENTITATE

SCANDALUL VOLKSWAGEN. Autoritatile romane spun ca au cerut ca ministerul transporturilor din Germania sa comunice autoritatilor romane care este planul de masuri si calendarul exact prin care compania germana vrea sa rezolve problema.

SCANDALUL VOLKSWAGEN. Dupa ce se vor cunoaste aceste date si informatii, dealerii din Romania ai Volkswagen vor rechema pentru actiuni corective, atat masini noi, cat si cele second-hand. “Registrul Auto Roman va urmari implementarea corespunzatoare a CALENDARULUI DE REMEDIERE”.

Sursa foto: dcnews