SCAPA CINE POATE VIOREL HREBENCIUC i-a dat in gat la DNA pe TONI GREBLA si FLORIN IORDACHE

VIOREL HREBENCIUC  i-a TURNAT la DNA pe doi dintre fostii sai colegi. Pe TONI GREBLA, care pana acum nu stia de unde l-a lovit taifunul, si pe deputatul FLORIN IORDACHE. Omul care il vizita saptamanal, cu religiozitate, pe ADRIAN NASTASE, la Rahova, informeaza comisarul.ro.

Dealtfel, FLORIN IORDACHE a fost audiat mai bine de 12 ore la DNA. Dar, pentru ca s-a nimerit in ziua cu ELENA UDREA si ADRIEAN VIDEANU, vizita a trecut aproape neobservata. Doar o televiziune a prezentat imagini cu acest neica nimeni al Parlamentului. Zgonea este la degetul lui mic. Camera Deputatilor era condusa de doi oameni: VIORELHREBENCIUC si FLORIN IORDACHE. IORDACHE a fost livrat de HREBENCIUC in dosarul in care acesta este cercetat alaturi de DAN SOVA si ILIE SARBU, disjuns din cel al retrocedarilor ilegale de paduri.

IORDACHE a devenit cunoscut in urma publicarii stenogramelor cu discutiile stupide dintre DAN SOVA si VIOREL HREBENCIUC. In ceea ce il priveste pe FLORIN IORDACHE acuzatiile sunt extrem de grave. Si o implica si pe sotia acestuia, fosta judecatoare la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), pensionata subit cu cateva zile inainte de expirarea mandatului lui TRAIAN BASESCU Desi varsta nu impunea. A fost o pensionare la cerere. MAGDALENA IORDACHE, cunoscuta pentru relatia deosebita de prietenie cu chestorul BUJOR FLORESCU, a facut parte din completul de judecata care l-a scapat pe Adrian Nastase de Dosarul Matusa Tamara.

CITESTE SI: INCENDIAR CALIN POPESCU TARICEANU turnat de GABRIEL SANDU in DOSARUL MICROSOFT

VIOREL HREBENCIUC a depus un denunt penal si impotriva lui TONI GREBLA. Conform primelor informatii, denuntul ar viza relatiile judecatorului de la Curtea Constitutionala (CCR) cu fondatorul si proprietarul grupului Mechel, IGOR ZIUZIN. IGOR ZIUZIN este un oligarh rus care detine in Romania combinatele metalurgice de la Targoviste si Campia Turzii. Potrivit unor surse judiciare, convorbirile lui TONI GREBLA ar fi fost interceptate timp de 6 luni in anul 2012, pe mandate de siguranta nationala.

Informatii noi ar fi aparut in urma denuntului lui VIOREL HREBENCIUC astfel ca procurorii DNA iau in calcul ca, in cursul saptamanii viitoare, sa ceara Parlamentului un aviz pentru ARESTAREA PREVENTIVA a lui TONI GREBLA.

CITESTE SI: Marturie INCENDIARA in DOSARUL MICROSOFT: GABRIEL SANDU a turnat toata conducerea PDL 

TONI GREBLA este URMARIT PENAL sub aspectul savarsirii infractiunilor de trafic de influenta, in forma continuata, doua infractiuni de efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia in scopul obtinerii pentru sine si pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite si constituirea unui grup infractional organizat in forma constituirii si in vederea pregatirii infractiunii de folosire, la autoritatea vamala, a documentelor vamale de transport sau comerciale falsificate.

Sursa text si foto: comisarul.ro