Scarlett Johansson, complet goala in filmul Under the Skin. FOTO in articol

Scarlett Johansson va avea in filmul Under the Skin o scena in care apare complet goala.

Cateva capturi din film, cu scena in care actrita apare dezbracata, au ajuns pe internet, insa nu sunt foarte clare. Scarlett Johansson a vorbit insa despre decizia de a aparea complet goala in acest film.

 

“Nuditatea era mentionata in scenariu si sper ca spectatorii sa fie de acord ca nu este un lucru pe care-l faci cu foarte mare usurinta (…) Stiti, nu practic nudismul si nici nu am aceasta inclinatie, asa ca am fost destul de rusinata gandindu-ma ca trebuie sa fac asta (…) Dar, pana la urma, am ajuns sa-mi dau seama ce fel de prejudecati aveam despre mine, pentru ca a trebuit sa le abandonez si sa ma privesc ca pe un fel de panza goala. A fost un exercitiu interesant”, a spus actrita intr-un interviu pentru MTV.

In filmul Under the Skin, Scarlett joaca rolul unui extraterestru care vine pe Pamant pentru a se hrani cu carne de barbati.

Citeste si: Scarlett Johansson, cu sanii la vedere pe covorul rosu. FOTO in articol

Mai multe scene din film au fost filmate pe strazile din Glasgow, in timp ce Scarlett acosta barbati obisnuiti si le cerea indicatii sau sa urce in masina ei. Dupa ce acestia au reactionat normal, fara sa o recunoasca pe actrita,  au fost rugati sa semneze disclaimere pentru a aparea in film.

Sursa foto: metropotam.ro.