Scenă desprinsă din filme: Polițiști loviți cu bâta în cap, agresor împușcat! Ulterior acesta a murit la spital

Scandal demn de filmele americane petrecut la Sângeorz-Băi. Un bărbat a fost împușcat vineri seara în oraşul Sângeorz-Băi, din judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce a atacat o patrulă de poliţişti.

Patrula se afla în misiune la o intervenţie, în incident fiind rănit şi unul dintre oamenii legii. Potrivit IGPR, patrula de poliţie din oraşul Sângeorz-Băi a fost dirijată să aplaneze un scandal, în urma unui apel prin 112, scrie agerpres.ro.

“În momentul în care au încercat să-l conducă la unitatea de poliţie pe agresor, acesta i-a lovit pe cei doi poliţişti cu o bâtă în zona capului, în sprijinul lui venind şi un prieten. Urmare a somaţiilor legale, unul dintre agresori a fost rănit în zona abdominală, prin împușcare, fiind transportat la o unitate medicală. De asemenea, unul dintre poliţişti a fost şi el transportat la spital, prezentând leziuni în zona capului”, informează Poliţia. În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

Citește și:  SCENE VIOLENTE. VICEPRIMAR PSD RUPT ÎN BĂTAIE ÎN PLINĂ STRADĂ: M-A BĂTUT CU UN PAR!

Agresorul, în vârstă de 22 de ani, a murit la spital, din cauza rănilor. Polițistul rănit, în vârstă de 25 de ani, se află în continuare internat.

Sursa foto: realitatea