Scenariu bombă devoalat înaintea Congresului PSD: Dragnea pregătește fraudarea votului

Realitatea TV a lansat, vineri, o informație bombă și arată că Liviu Dragnea s-ar pregăti de fraudarea votului. Sursa citată arată că Liviu Dragnea a dat ordin ca toți responsabilii de zonă să aibă grijă ca delegații la Congres să taie de pe buletinul de vot numele ”rebelilor”, iar când intră în cabina de vot doar să simuleze votul.

Condamnat pentru fraudarea referendumului de demitere a președintelui Băsescu, Dragnea ar avea și pentru sâmbătă o strategie.

Surse din PSD au declarat, pentru Realitatea TV, că președinții organizațiilor județene au primit ordin să procedeze toți în același fel. Mai exact, plicul cu buletinele de vot, care se primește la intrarea în sală, să fie desfăcut înaintea votului sub supravegherea șefului de zonă din judet și să fie taiați cu pixul Ecaterina Andronescu, Nicolae Bănicioiu și Codrin Ștefănescu.

Potrivit acestui scenariu, la momentul votului, cu buletinele bagate înapoi în plic se duc în cabina de vot, se prefac că votează și introduc în urnă buletinele gata completate.

Sursa foto: realitatea