Scenariu in PMP: EMIL BOC ii ia locul lui DIACONESCU la prezidentiale!

CRISTIAN DIACONESCU ar putea sa fie INLOCUIT cu EMIL BOC pentru CANDIDATURA la PREZIDENTIALE din partea Partidului Miscarea Populara, sustine secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu.

“Daca il schimba pe CRISTI DIACONESCU, de exemplu, Basescu si il pune pe BOC, atunci cei de la PNL-PDL vor pupa piciorusul scump si dragut al Basescului instantaneu.

Citeste si: ELENA UDREA II IA FATA LUI CRISTI DIACONESCU

(…) Este un SCENARIU din ce in ce mai vehiculat chiar si in PMP”, a declarat Codrin Stefanescu, la Romania Tv, in momentul in care se discuta despre posibila numire a lui Traian Basescu in functia de premier, in cazul in care Dreapta va castiga PREZIDENTIALELE, scrie site-ul pesurse.ro.

“Traian Basescu are nevoie de niste procente din partea CANDIDATULUI de la PMP, in asemenea maniera incat sa aiba toti asii in maneca: si in ce priveste fuziunea PNL-PDL si tratativele pentru formarea Guvernului si locul lui de prim-ministru, pentru ca el acum nu joaca pentru locul de prim-ministru, ca asa vrea el, ci isi joaca LIBERTATEA, la cate lucruri a facut el in zece ani de zile.

Citeste si: EMIL BOC II DA REPLICA LUI BLAGA SI EXPLICA DE CE LIPSESTE DE LA CONGRES

 (…) Trebuie sa fie ceva, ca daca nu e ceva, toata gasca aia din jurul lui va incepe sa vorbeasca, deja a inceput sa vorbeasca. Aia, din ianuarie 2015 vor vorbi toti in cor si vor arata cu degetul: ‘El a fost de vina'”, a adaugat secretarul general adjunct al PSD.

Sursa foto: cotidianul.ro