SCENARIU SOC CUM HRANESTE DNA CAMPANIA ANTI-BASESCU

MOHAMAD YASSIN, DOSARUL FUGII, JURNALISTI RAPITI IRAK, OVIDIU OHANESIAN, TRAIAN BASESCU, ION CRISTOIU, DNA, LAURA CODRUTA KOVESI, CAMPANIE ANTI-BASESCU,

ION CRISTOIU vorbeste despre ARESTAREA PREVENTIVA a lui MOHAMAD YASSIN care s-a transformat intr-o adevarata lupta ANTI-BASESCU. Lupta a inceput prin arestarea prevenitva a lui Yassin pentru trafic de influenta  “prefatata de o stenograma ratacita in presa” in care ar fi fost implicat si fostul presedinte, TRAIAN BASESCU.

“Mai intai a fost arestarea preventiva a lui YASSIN pentru TRAFIC de INFLUENTA, prefatata, potrivit unei traditii de abuzuri tipice DNA, de o stenograma ratacita in presa, din care se intelegea ca traficul de influenta a fost facut in numele lui TRAIAN BASESCU. A venit apoi mai mult decit bizara convocare la DNA a unor personaje fara nici o legatura cu Afacerea Yassin, petrecuta, potrivit procurorilor, intre octombrie 2014 si martie 2015, dar cu spectaculoase implicatii in Fuga lui OMAR HAYSSAM. OVIDIU OHANESIAN, sustinatorul public al tezei ca Fuga a fost inlesnita de Traian Basescu, si Ciprian Nastasiu si Sofica Dumitrascu, procurorul, respectiv judecatorul care au inlesnit eliberarea lui OMAR HAYSSAM din arestul preventiv in 27 aprilie 2006”, scrie jurnalistul.

CITESTE SI: EXPLOZIV: SORINA MATEI il ataca pe CRISTOIU: DU-TE TATAIE LA CULCARE!

ION CRISTOIU nu rateaza ocazia de a aduce in discutie si pozitia CODRUTEI KOVESI de care aceasta profita la maxim, precum si de actiunile DNA care sunt contrare democratiei. “Actiunea DNA, desfasurata intr-un categoric dispret fata de conditia democratica a transparentei (cind esti declarata cea mai puternica femeie din tara putin iti pasa de opinia publica, la o adica, daca mai bombane, o arestezi pe loc!), a dat nastere unei campanii mediatice de tip PSD-ist, sustinuta de Antena 3 si Romania Tv, despre implicarea lui TRAIAN BASESCU in Fuga lui Hayssam si despre misterele din Rapirea ziaristilor”, adauga acesta.

ION CRISTOIU redenumeste operatiunea DNA in acest dosar ca: “Rascoliti toate pubelele posibile. Poate dati de o acuzatie impotriva lui TRAIAN BASESCU!” ION CRISTOIU sustine ca scopul diversiunii DNA nu a constat in convocarea lui Basescu de catre un procuror sub acuzatia c-a inlesnit fuga lui Omar Hayssam, ci adevaratul scop consta in transformarea inregului eveniment intr-o lupta indreptata impotriva lacestuia.

“Ati priceput smecheria cu convocarea celor trei care, desi n-au nici o legatura cu Yassin, poate fi presupus c-au fost chemati la DNA pentru redeschiderea Dosarului Fuga lui Omar?

Pentru a da posibilitate presei anti-Basescu sa reia acuzatiile despre regizarea Fugii de catre TRAIAN BASESCU, DNA i-a convocat pe OVIDIU OHANESIAN, pe Ciprian Nastasiu si Sofica Dumitrascu arhicunoscuti opiniei publice pentru implicarea in Fuga lui Hayssam”, explica ION CRISTOIU. Acesta mai adauga ca in aceasta situatie, DNA ar fi trebuit sa dea un comunicat prin care sa precizeze ca cei trei martori au fost chemati in dosarul Yassin si ca nu exista o redeschide in Dosarul Fugii, in care ar fi fost implicat fostul presedinte.

CITESTE SI: INCENDIAR CINE A ORCHESTRAT EXECUTIA MEDIATICA A LUI TRAIAN BASESCU 

“DNA n-a dat nici un Comunicat menit sa contracareze campania prin care se sustine ca convocarea celor trei e o actiune care-l vizeaza pe  Traian Basescu. Pai, cum sa dea DNA asa ceva, cind cei trei au fost convocati tocmai pentru a hrani campania impotriva lui TRAIAN BASESCU!”, conchide ION CRISTOIU pe blogul personal.

Sursa foto: jurnalul.ro