SCENARIU SOC Procesul ALINEI BICA, un ABUZ care face parte din planul noii SECURITATI

Un nou SCENARIU SOC a fost lansat de ION CRISTOIU care  explica, intr-un editorial postat pe blogul personal, ce s-ar putea ascunde in spatele ARESTARII PREVENTIVE a fostei sefe DIICOT, ALINA BICA, cea care, fara sa fie trimisa in judecata, sta de mai bine de 3 luni in arestul Politiei Capitalei. Aceasta situatie este, din punctul de vedere al jurnalistului, un ABUZ INCALIFICABIL.

ION CRISTOIU subliniaza ca ALINA BICA  ar fi tinuta in AREST PREVENTIV in speranta ca  nu ii va ”turna” pe altii mai grei decat ea. In cazul in care va fi eliberata din ARESTUL PREVENTIV si va vorbi, ziaristul este de parere ca ”multe capete vor cadea.”

ION CRISTOIU dezvaluie ca a pierdut un proces in fata LAUREI CODRUTA KOVESI, dar are de gand sa mearga sa se adreseze la CEDO, intr-o speta legata de pagube morale.

CITESTE SI: AVOCATUL ALINEI BICA, ANUNT SOC: Are deja CELULA PREGATITA la PENITENCIARUL TARGSOR! 

”N-o cunosc pe ALINA BICA.
N-am vazut-o la vremea sefiei la DIICOT nici macar la televizor.
Dupa arestarea preventiva am intrebat incolo si incoace printre mai tinerii confrati (evident, am ocolit ofiterii acoperiti din presa, desi ar trebui sa spun, si ofiteresele acoperite din presa, pe doua dintre ele urmarindu-le cum ajung la orgasm cind aud cuvintul catuse).

Am aflat astfel ca ALINA BICA e o personalitate a magistraturii noastre.
Spre deosebire de Codruta Kovesi, alintata si Lulutza, care a fost timp de zece ani, din cauza unei rataciri a lui Traian Basescu, numai si numai sefa, de ma intreb daca mai stie cum se face un dosar, fie si pentru un hot de gaini, Alina Bica a lucrat timp de 10 ani in cadrul DIICOT. Mult mai important, ca secretar de stat la Justitie, timp de trei ani,  intre ianuarie 2009 si mai 2012, a condus ministerul ca un adjunct al ministrului. E autoarea celor doua Coduri istorice ale Romaniei postdecembriste.

Ei bine, ALINA BICA sta in AREST PREVENTIV din 22 noiembrie 2014.
O femeie e tinuta la puscarie de trei luni, fara a fi judecata si, din cite se vede in Justitia noastra plina de colaboratori ai noii Securitati, se pare ca va mai sta. Repet, ALINA BICA n-a fost nici macar la prima sedinta de judecata. Planul noii Securitati e s-o tina in arest preventiv pina cind va fi condamnata definitiv.

CITESTE SI: MUTARE POLITICA SOC! CUM A EVITAT VICTOR PONTA TRADAREA UNPR-ului 

De ce?
Mai intii, pentru a-i face pe plac Codrutei Kovesi, care o uraste multilateral: ca procuror care ar fi putut sa-i ia locul, ca amica a Elenei Udrea (cea care a vazut cum se smiorcaia Lulutza in Biroul Oval de la Cotroceni), ca femeie.
Apoi pentru a o face s-o dea in git pe Elena Udrea si pe Traian Basescu.
Mult mai important, ALINA BICA e tinuta in arest preventiv de trei luni si va mai fi tinuta mult si bine, pentru a nu vorbi.
Daca vorbeste, multe capete s-ar putea sa capete diaree.

N.B: Cineva care mi-a citit pamfletele despre Codruta Kovesi, ma intreaba daca nu ma tem ca ma va da in judecata pentru pagube morale.
Nu numai ca nu ma tem, dar chiar imi doresc. Am dat-o in judecata pe Codruta Kovesi pentru pagube morale.
Ca sa intelegeti cum functioneaza Justitia noastra, am pierdut procesul (voi merge la CEDO), fara ca Lulutza sa catadicseasca sa vina in sala de judecata – eu am fost si am vorbit – ba chiar fara sa-si angajeze un avocat!
Daca ma da in judecata, poate se prezinta, in fine, in sala de judecata, dat fiind ca nimeni nu-i mai presus de Lege. Sau, mai stii, la cit de cacaciosi sunt judecatorii cind vine vorba de temuta sefa a DNA, nu-i exclus sa cistige procesul fara sa se prezinte si fara sa-si puna avocat.”, puncteaza Ion Cristoiu pe blogul personal.

Sursa foto: jurnalul.ro