Scene sexy la Balul Bobocilor de la Colegiul Economic Anghel Rugina din Vaslui. VIDEO

Elevii de la Colegiul Economic “Anghel Rugina” din Vaslui au avut parte de un dans extrem de sexy, la Balul Bobocilor, din partea trupei care il insotea pe DJ Morris.

Invitatul special al petrecerii, DJ Morris, a venit insotit de doua domnisoare sumar imbracate, care s-au dezlantuit apoi intr-un dans mult prea deocheat pentru elevii de clasa a IX-a, astfel ca directoare liceului, Daniela Popescu, a oprit reprezentatia.

Profesorii prezenti la Balul Bobocilor au luat foc in momentul in care cele doua tinere au inceput sa danseze lasciv in fata elevilor, care erau insa entuziasmati de distractie.

La mijlocul primei melodii interpretate de artist, prezentatoarea evenimentului a intervenit si le-a rugat pe cele doua dansatoare sa coboare de pe scena, scrie libertatea.ro.

DJ Morris a refuzat sa isi continue momentul artistic fara colegele sale, la insistenta prezentatoarei, care a replicat ca decizia apartine doamnei director de la “Anghel Rugina”, asa ca artistul a ales sa paraseasca scena.

In cele din urma concertul DJ-ului a fost amanat pentru mai tarziu, acesta ducandu-si mometul artistic la final intr-un club din oras, acolo unde elevii au continuat petrecerea.