Scene șocante la Dinamo-CSU Craiova! Antrenorul Eugen Neagoe a făcut infarct! Care este starea sa

Antrenorul echipei Dinamo București, Eugen Neagoe, a leșinat pe banca tehnică de pe Arena Națională, în minutul 25 al meciului pe care echipa bucureșteană îl disputa cu echipa CS Universitatea Craiova.

Update: Dinamo a pierdut meciul cu CS Universitatea Craiova, scor 0-2. Eugen Neagoe (51 de ani) a avut nevoie de intervenția urgentă a medicilor în minutul 25, după ce a suferit un infarct cardiac inferior.

Starea lui Neagoe la Spitalul Clinic de Urgențe Floreasca este stabilă în acest moment, antrenorul e conștient și cooperant, a depășit faza critică. Va fi supus unei coronarografii și sunt indicații pentru montarea unui stent.

Eugen Neagoe a depășit momentele critice și poate comunica cu cei din jur. Primele cuvinte rostite de antrenor către medici au fost „Cât este scorul?”. La spital se află acum toți apropiații antrenorului, iar de starea lui s-au interesat mai mulți oameni din fotbalul românesc, printre care și oficialii adversarilor din Bănie, Ion Împușcătoiu, Emil Pieleanu, Silvian Cristescu și Costel Ilinca, scrie Gsp.ro.

La insistențele familiei, Eugen Neagoe va lua o pauză din antrenorat. Din respect pentru munca depusă la club, oficialii lui Dinamo au anunțat în prima fază că vor păstra staff-ul actual pentru meciul din etapa următoare cu CFR Cluj. Apoi, cel mai probabil, urmează o decizie în privința viitorului.

Știre inițială

Acesta a fost pus pe targă și urcat în ambulanță direct pe marginea terenului de joc. Meciul a fost întrerupt minute bune, timp în care medicii i-au acordat primul ajutor direct în ambulanța parcată lângă teren. Dupa circa un sfert de oră ambulanța a părăsit arena și s-a îndreptat spre spital. Potrivit primelor informații, Neagoe a făcut un stop cardiac.

Meciul a fost întrerupt minute bune, timp în care jucătorii și spectatorii nu știau ce se întâmplă. Din reluările oferite de DigiSport antrenorul lui Dinamo părea că se simte rău, s-a așezat pe banca de rezerve și apoi și-ar fi pierdut cunoștința. Ulterior, Neagoe părea complet inconștient înainte să intervină medicii. Acesta a fost dat jos de pe scaunele băncii de rezerve de cei din jur și apoi, odată cu apariția ambulanței, a fost urcat pe targă în interiorul salvării care însă nu a plecat de pe loc.

Ambulanța a stat circa un sfert de oră pe marginea terenului de joc, iar medicii i-au oferit primul ajutor în interiorul vehiculului. Meciul a fost întrerupt în tot acel timp. Partida a fost reluată în jurul orei 21:43.

“Neagoe a deschis ochii, înclin să cred că lucrurile s-au mai normalizat. S-a prăbuşit la pământ, nu se ştie încă motivul. A fost o criză cardiacă, medicii au făcut toate demersurile specifice pentru un astfel de caz”, a spus reporterul Digi Sport, prezent pe Arena Națională, transmite Mediafax.