SCENE SOCANTE la o serbare de sfarsit de an de la o SCOALA CU PROFIL RELIGIOS din Constanta

O sceneta despre uciderea familiei lui Constantin Brancoveanu a fost jucata de elevii unei scoli private cu profil religios din Constanta la serbarea de la sfarsitul anului scolar anterior.

In filmare apare o persoana costumata in calau, cu un topor de plastic in mana, care mimeaza ca taie capul copiilor. Scena, corecta din punct de vedere istoric, dar macabra cand este pusa in scena de elevi, este apreciata la final de preotul scolii, scrie ziarulatac.ro.

Citeste si: Noi dezvaluiri in cazul de la gradinita din Constanta: Copiii primeau vin ca sa adoarma, iar la trezire, cafea

“A iesit foarte, foarte bine, dar micutii stiu stradania ce am depus-o”, a spus preotul.

“Totul s-a petrecut cu acordul parintilor si nimeni nu s-a plans in legatura cu aceasta sceneta menita sa ii invete pe copii istorie”, sustine conducerea scolii.

Citeste si: O inspectoare de la Inspectoratul Scolar Constanta obliga educatoarele sa cumpere caiete speciale

Scoala si Gradinita “Sfintii Martiri Brancoveni” a fost infiintata in anul 2005 ca o unitate de invatamant cu specific crestin-ortodox si este acreditata de Ministerul Educatiei. In urma scandalului generat de scena de teatru violenta, inspectoratul scolar va face verificari.

Sursa foto: captura video