SCHIMB DE STAFETA! CIOLOS s-a intalnit cu GRINDEANU la PALATUL VICTORIA! REACTII

Premierul Sorin Grindeanu si fostul prim-ministru Dacian Ciolos au sosit, joi dimineata, la Palatul Victoria, cei doi urmand sa aiba o intalnire. Primul a sosit Ciolos, iar la scurt timp si Grindeanu, cu putin inainte de ora 10.00, informeaza News.ro.

UPDATE: Fostul premier Dacian Ciolos i-a predat joi succesorului sau Sorin Grindeanu “cheile” Palatului Victoria. Cei doi au avut o discutie de aproape 3 ore, insa niciunul nu a facut declaratii la final. Cateva ore mai tarziu, la o intalnire cu liderii USR, Ciolos le-a spus jurnalistilor ca discutiile au fost pur administrative si ca nu i-a dat sfaturi, doar i-a raspuns noului premier la intrebarile pe care acesta le-a avut.

“Am trecut in revista principalele teme, proiecte. Mi s-a parut un om angajat si hotarat sa aplice programul de guvernare. Nu i-am dat sfaturi, ca nu e cazul sa ii dau eu sfaturi, i-am raspuns la intrebari”, a spus Ciolos.

Intrebat daca vede sustenabil programul de guvernare al PSD, Ciolos a spus ca din informatiile lui va fi greu de pus in practica. “Il las pe dansul, e un guvern nou, cu un program de guvernare cu care au castigat alegerile… Eu ii doresc suscces! Cu informatiile pe care le am eu, nu va fi deloc, deloc, deloc usor!”, a conchis Ciolos.

STIRE INITIALA

Miercuri seara a avut loc prima sedinta a noului Guvern. La sosirea la Palatul Victoria, noii ministri au fost intampinati de Dacian Ciolos. Ciolos declara miercuri ca joi va avea o intalnire cu Sorin Grindeanu: “O sa-l astept in seara asta cand va veni la Guvern, insa am convenit sa avem o discutie mai asezata in cursul zilei de maine dat fiind ca astazi Guvernul intentioneaza sa organizeze deja aceasta sedinta”, a spus Dacian Ciolos.

Fostul premier intentioneaza sa-i prezinte lui Sorin Grindeanu proiectele pe care Guvernul Ciolos le-a inceput si care ar trebui continuate sau finalizate in perioada urmatoare.

Sursa foto: adevarul