Scoala din Timis, obligata sa achite 100.000 euro familiei unui COPIL CU SINDROMUL DOWN MUSCAT DE CAINI

Scoala din comuna CHECEA, JUDETUL TIMIS, a fost obligata de instanta sa plateasca 100.000 de euro FAMILIEI UNUI COPIL diagnosticat cu SINDROMUL DOWN, care in anul 2012 a plecat singur de la gradinita si a ajuns in curtea unei ferme dezafectate, unde a fost ATACAT DE O HAITA DE CAINI, informeaza Mediafax.

Curtea de Apel Timisoara s-a pronuntat, joi, irevocabil intr-un dosar in care familia unui copil diagnosticat cu sindromul Down cerea daune morale in valoare totala de 500.000 de euro scolii din comuna Checea si educatoarei copilului care nu l-a supravegheat corespunzator, in ianuarie 2012 baiatul plecand singur de la gradinita si ajungand in curtea unei ferme dezafectate unde a fost atacat de o haita de caini.

Gradinita din Checea unde a avut loc incidentul se afla in subordinea scolii gimnaziale din localitate.

CITESTE SI: ARGES: O FEMEIE A MURIT DUPA CE A FOST MUSCATA DE UN MAIDANEZ

Educatoarea a fost trimisa in judecata, iar prima instanta, Judecatoria Timisoara, a condamnat-o pe femeie la un an de inchisoare cu suspendare si plata unor daune morale de 200.000 de euro. Aceasta a depus o contestatie la Curtea de Apel Timisoara care, joi, s-a pronuntat irevocabil si a redus cuantumul daunelor la suma de 100.000 de euro.

Sursa foto: digi24