“SCOALA PARINTILOR” face INSCRIERI

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 Bucuresti ii invita pe cei interesati sa participe la atelierele de lucru pentru parinti si copii care se vor desfasura in luna iunie, se arata intr-un comunicat al Primariei Sectorului 6.

Potrivit sursei citate, scopul acestui proiect este reducerea semnificativa a situatiilor de impas parental si a dificultatilor aferente in cadrul relatiei parinte-copil, atat in situatiile copiilor cu deviate comportamentale cat si pentru situatii obisnuite de viata, care apar pe parcursul copilariei.

Obiectivele atelierelor sunt imbunatatirea relatiilor din familie, dezvoltarea abilitatilor emotionale prin joc sau alte activitati interesante atat pentru copii, cat si pentru parinti, crearea unei retele de suport intre parinti.

Citeste si: DGASPC Sector 6 aniverseaza 10 ANI de la INFIINTARE

Grupul tinta este format din parinti cu copii cu varste cuprinse intre patru si zece ani si va fi compus din maximum 15 participanti.

Atelierele de lucru se vor desfasura in zilele de 22, 23, 24 si 25 iunie, intre orele 10.00 si 12.00. Acestea vor fi: Lumea sunetelor, Lumea culorilor, Teatru de papusi si Sa descoperim jocul la diferite varste. Cursurile vor avea loc la Centrul de Recreere si Dezvoltare Personala “Conacul Golescu Grant”. Echipa de formatori va fi formata din psihologi si asistenti sociali.

Citeste si: SCOALA PENTRU PARINTI din Sectorul 6 face INSCRIERI

Cei care doresc sa participe vor completa formularul postat pe site-ul intitutiei, pana in 18 iunie, si il vor trimite la adresa de e-mail: scoalaparintilor@dgaspc6.com, urmand a fi contactati.