“SCOALA PARINTILOR”din Sectorul 6 face INSCRIERI

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 invita parintii interesati sa participati  la atelierele de lucru pentru parinti si copii ce se vor desfasura in luna noiembrie, in cadrul proiectului “SCOALA PARINTILOR”.

Scopul acestui proiect este reducerea semnificativa a situatiilor de impas parental si a dificultatilor aferente in cadrul relatiei parinte – copil, atat in situatiile copiilor cu deviante comportamentale, cat si pentru situatii obisnuite de viata, care apar pe parcursul copilariei. Obiectivele atelierelor sunt: imbunatatirea relatiilor din familie, dezvoltarea abilitatilor emotionale prin joc sau alte activitati interesante atat pentru copii, cat si pentru parinti, crearea unei retele de suport intre parinti.

SCOALA PARINTILOR este un program de sustinere a familiei si de prevenire a situatiilor de risc in cadrul acesteia, aflat la cea de-a sasea editie, pana in prezent peste 100 de familii cu copii beneficiind de consiliere.

Citeste si: Cum se fac inscrierile la Scoala parintilor din Sectorul 6 

Grupul tinta este format din parinti cu copii cu varste cuprinse intre patru si zece ani si va fi compus din maximum 15 participanti.

Intalnirile se vor desfasura in perioada 3–7 noiembrie, intre orele 10.00 si 12.00, pe parcursul a patru ateliere.

Temele atelierelor sunt Lumea sunetelor, Lumea culorilor, Teatru de papusi si Sa descoperim jocul la diferite varste.

Citeste si: Scoala parintilor si a adolescentilor in Sectorul 6

Cursurile sunt sustinute de formatori cu experienta: psihologi, asistenti sociali si medici si vor avea loc la sediul Centrul de Recreere si Dezvoltare Personala “Conacul Golescu Grant” din Sectorul 6. Cei care doresc sa participle vor completa formularul postat pe site-ul intitutiei, www.asistentasociala6.ro, pana la data de 1 noiembrie si il vor trimite la adresa de e-mail: scoalaparintilor6@yahoo.ro. Informatii suplimentare se pot obtine numarul de telefon 0376.20.33.06.

Sursa foto: dgaspc3.ro