SCOALA PENTRU PARINTI din Sectorul 6 face INSCRIERI

SCOALA in care PARINTII stau in banci isi deschide si in acest an portile, au anuntat reprezentantii Primariei Sectorului 6.

La cursurile scolii sunt asteptate persoane din comunitate care intampina dificultati in relatia cu proprii copii, dar si cei interesati de imbunatatirea relatiilor familiale, crearea unei retele de suport intre parinti sau dezvoltarea abilitatilor emotionale prin joc sau alte activitati interesante destinate copiilor.

Atelierele de lucru sunt gratuite si se vor desfasura in zilele de 25, 26, 27 si 28 mai, intre orele 10.00 si 12.00, avand urmatoarele tematici: “Lumea sunetelor”, “Lumea culorilor”, “Teatru de papusi” si “Sa descoperim jocul la diferite varste”.

Citeste si: Programul “FIECARE COPIL IN GRADINITA”, extins la nivel national

Cursurile vor avea loc in incinta Centrului de Recreere si Dezvoltare Personala “Conacul Golescu Grant”, echipa de formatori fiind alcatuita din psihologi si asistenti sociali.

Grupul tinta este format din parinti cu copii cu varste cuprinse intre patru si zece ani si va fi compus din maximum 15 participanti.

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 Bucuresti a initiat acest proiect cu scopul de a reduce situatiile de impas parental si dificultatile aferente in cadrul relatiei parinte-copil, atat in situatiile copiilor cu deviante comportamentale, cat si pentru situatii obisnuite de viata, care apar pe parcursul copilariei.

Citeste si: Incep INSCRIERILE in INVATAMANTUL PRIMAR

Cei care doresc sa participe vor completa formularul postat pe site-ul intitutiei ww.asistentasociala6.ro, pana in data de 21 mai si il vor trimite la adresa de e-mail: scoalaparintilor@dgaspc6.com, urmand a fi contactati.