Scoli inchise in Bucuresti, cursurile vor fi reluate dupa imbunatatirea vremii

SCOLI INCHISE IN 27 SI 28 IANUARIE:Angajatii MAI intervin in continuare, duminica, in localitatile aflate sub avertizari Cod Rosu, Cod Portocaliu sau Cod Galben de ninsori si viscol. Misiunea lor este una extrem de dificila, mai ales in judetele Braila, Buzau si Vrancea, judete aflate sub avertizare Cod Rosu pana duminica seara, la ora 21.00. Scolile au fost inchise in 27 de judete din tara din cauza conditiilor meteo nefavorabile. In Bucuresti, scolile vor fi inchise luni si marti, potrivit reprezentantilor ISMB.

SCOLI INCHISE IN 27 SI 28 IANUARIE: Astfel, Ministerul Educatiei Nationale (MEN) a decis ca, pentru siguranta elevilor, a insotitorilor acestora si a personalului didactic si nedidactic, sa inchida, luni, 27 ianuarie, toate  unitatile de invatamant din judetele/municipiul Bucuresti, care s-au aflat aceste zile sub atentionare de cod galben si portocoliu. Judetele vizate sunt: Arges, Bacau, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea.

SCOLI INCHISE IN 27 SI 28 IANUARIE: “Si Capitala se afla sub avertizare Cod Portocaliu  de viscol si ninsori. Avand in vedere conditiile meteorologice nefavorabile, conducerea Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti a decis sistarea cursurilor unitatilor de invatamant preuniversitar (prescolar, gimnazial si liceal) din Municipiul Bucuresti pentru datele de luni, 27 ianuarie 2014 si marti, 28 ianuarie 2014.

Aceasta decizie a fost luata la recomandarea Institutiei Prefectului si Primariei Capitalei si cu informarea MEN. Reluarea cursurilor in Municipiul Bucuresti va fi anuntata, din timp”, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Reamintim ca duminica dupa-amiaza a fost emisa avertizare meteorologica cod rosu de ninsoare abundenta si viscol pentru judetul Buzau si anumite regiuni situate in judetele Braila si Vrancea, se mentine codul portocaliu in judetele Teleorman, Dambovita, Giurgiu, Prahova, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Galati, Tulcea, Constanta si mun. Bucuresti, iar cel galben in Mehedinti, Gorj, Dolj, Vâlcea, Arges, Olt, Brasov, Covasna, Bacau, Vaslui, Neamt, Iasi, Suceava si Botosani.