Scolile din Bucuresti si din 14 judete vor fi inchise si vineri

Unitatile de invatamant din Capitala si din alte 14 judete vor fi inchise si vineri, din cauza urmarilor fenomenelor meteo, informeaza ministerul Educatiei intr-un comunicat remis presei.

Scolile din Bucuresti, Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Galati, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Prahova, Tulcea, Teleorman, Valcea si Vrancea vor fi inchise si vineri, potrivit unui comunicat al ministerului. Unitatile de invatamant din Bucuresti sunt inchise, din cauza viscolului, inca de luni, 27 ianuarie.

In aceeasi ordine de idei, in judetul Iasi, in doar 10 unitati de invatamant nu se vor desfasura cursuri vineri, iar in judetul Vaslui, din totalul unitatilor scolare existente, 86 de scoli vor fi inchise.

Citeste si: SCOLI INCHISE in BUCURESTI si vineri, 31 ianuarie. Elevii revin la scoala dupa vacanta, in 10 februarie! 

“Acolo unde situatia scolara pentru semestrul I nu a putut fi incheiata, ea va fi rezolvata in momentul in care elevii vor reveni la cursuri, in prima saptamana din semestrul al II-lea. Acesta va incepe pe 10 februarie, dupa ce, in intervalul 1 – 9 februarie, elevii se vor afla in vacanta”, mai precizeaza reprezentantii ministerului Educatiei.

Ziua de vineri, 31 ianuarie, este ultima din semestrul I de scoala, vacanta intersemestriala fiind programata de sambata 1 februarie pana duminica 9 februarie. Astfel, elevii se vor reintoarce la scoala pe 10 februarie.

Sursa foto: adevarul.ro