Mesaj emotionant al lui LIVIU DRAGNEA pentru VICTOR PONTA: Sunt un PROVINCIAL SENTIMENTAL

Presedintele interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA, a postat pe pagina sa de facebook o scrisoare despre acuzele la care a fost supus in ultima perioada, cea mai interesanta parte fiind cea adresata celor care il acuzau ca s-a “PURTAT INCORECT” cu premierul Romaniei, VICTOR PONTA. 

Potrivit actualul lider social-democrat, premierul Ponta a dat “semne de raceala” cand asupra lui s-au adunat “nori grei”, fapt care l-a facut sa isi piarda “CALMUL SI ECHILIBRUL”. Dragnea sustine ca e vina lui, “fiind cu zece ani mai mare”, ca nu a stiut cum sa gestioneze relatia cu Ponta si ca ii va sta in continuare “ALATURI, CU VORBA SI CU FAPTA”, intrucat anii in care au colaborat nu se pot “sterge cu buretele”. 

“Am auzit zilele astea o multime de voci acuzandu-ma ca m-am PURTAT INCORECT CU VICTOR (n.r. Ponta) si as vrea sa lamuresc acest subiect AICI (n.r. pe pagina sa de facebook), intr-un spatiu mai degraba personal, fiindca subiectul este in primul rand unul personal.

Am putini prieteni la care TIN CU ADEVARAT, iar Victor e unul dintre acesti putini. Chiar daca prietenia cu el mi s-a tras de la politica, cu timpul ea a evoluat separat. I-am fost si mi-a fost alaturi in CLIPE GRELE SI IN CLIPE FRUMOASE, ne-am stat unul altuia aproape la bine si la rau, NE-AM BUCURAT IMPREUNA de marile victorii politice si NE-AM AMARAT de multe ori, in doi, cand lucrurile au iesit prost.

CITESTE SI: Un deputat PNL il vede pe LIVIU DRAGNEA drept “adevaratul PREMIER al ROMANIEI”

Am vazut in el si vad in continuare un tanar inzestrat pentru politica mare cum putini au fost. L-am secondat cu credinta, l-am sprijinit cu loialitate si am primit, pana nu de mult, acelesi tratament din partea lui. In ultima perioada insa, cind asupra lui Victor politica a adunat nori grei, prietenul meu a inceput sa dea SEMNE DE RACEALA. Sint convins ca presiunea in care a lucrat in ultima vreme l-a facut sa-si PIARDA CALMUL SI ECHILIBRUL, iar acest nepretuit prieten al meu mi-a creat impresia ca, dintr-o data, ne-am racit. E vina mea ca acest lucru s-a intimplat, fiindca eu, FIIND CU ZECE ANI MAI MARE, ar fi trebuit sa inteleg mai repede decit am facut-o.

Am crezut ca prietenii nu se lasa unul pe celalalt in nedumerire, ca PRIETENII ISI TELEFONEAZA oricit de grave ar fi imprejurarile, ca prietenii isi cer unul altuia ajutorul la greu. Ei bine, fiindca tanarul meu prieten a facut cateva gesturi anapoda, pentru ca a parasit o vreme toate aceste reguli ale prieteniei, M-AM GRABIT SA-I FAC REPROSURI in public. Aceste reprosuri erau izvorate din ingrijorarea mea pentru situatia partidului nostru, dar inteleg acum ca era mai bine sa nu le fac.

Prietenia mea pentru el este azi intacta. Il asigur ca, oricit de grea i-ar fi povara pe care a ales s-o poarte, eu O SA-I STAU MEREU ALATURI, CU VORBA SI CU FAPTA. Nu conteaza cine cum a votat intr-o adunare politica, nu conteaza cine pe cine a sprijinit. Am fost apropiati si sper sa fim in continuare la fel de apropiati, fiindca NU SE POT STERGE CU BURETELE cei aproape sase ani de cand am pornit impreuna sa facem lucruri pe care le-am vrut mari.

Am auzit cuvantul TRADARE, si, probabil, il voi mai auzi. Cei care ma cunosc stiu ca acest cuvant, daca a existat vreodata intre noi doi, nu se refera la mine. Sint un PROVINCIAL SENTIMENTAL, cu pacatele si cu limitele lui, iar prietenia e o limita pe care m-am straduit mereu sa n-o incalc”, a scris presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, pe contul personal de facebook. 

Reamintim ca Liviu Dragnea a fost numit pe 22 iulie, presedinte interimar al PSD la o sedinta a Comitetului Executiv al PSD, in dauna Rovanei Plumb, candidat care a fost sustinut de premierul Victor Ponta. 

Sursa foto: rfi