Scrisoare primita de IOHANNIS de la seful LUKOIL RUSIA. Ce ii transmite MILIARDARUL ALEKPEROV

PRESEDINTELE LUKOIL, miliardarul ruso-azer Vagit ALEKPEROV, solicita, intr-o scrisoare transmisa lui KLAUS IOHANNIS, o intalnire cu acesta pentru a discuta “problemele sensibile ale activitatii curente”, dupa ce autoritatile din Romania au pus SECHESTRU DE DOUA MILIARDE DE EURO pe conturile companiei.

CITESTE SI: SECHESTRU pe CONTURILE LUKOIL, dupa un PREJUDICIU DE 2 MILIARDE DE EURO

In scrisoarea obtinuta de televiziunea DIGI 24, Alekperov solicita o “INTALNIRE PERSONALA” cu Klaus Iohannis in care doreste sa abordeze si “PLANURILE PE TERMEN ALE LUKOIL IN ROMANIA”.

CITESTE SI: Grupul LUKOIL respinge ACUZATIILE de SPALARE de BANI si EVAZIUNE FISCALA

Potrivit sursei citate, Vagit Alekperov il informeaza pe Klaus Iohannis ca filiala din Romania este “LA LIMITA INCHIDERII” si cere sprijin din partea presedintelui “pentru o ANCHETA TRANSPARENTA”. Mai precis in document presedintele concernului Lukoil spune ca dupa toate investitiile facute in Romania in acest moment sunt aproximativ 4.000 DE ANGAJATI ”speriati ca si-ar putea pierde locurile de munca”.

CITESTE SI: LUKOIL avertizeaza ca ar putea inchide RAFINARIA din ROMANIA

Alekperov mai afirma ca societatea a RESPECTAT PERMANENT LEGISLATIA DIN ROMANIA si precizeaza ca a transmis “o adresa in atentia autoritatilor Uniunii Europene in scopul desfasurarii unei cercetari cat mai deschise, deoarece functionarea societatii influenteaza ASIGURAREA CU PRODUSE PETROLIERE A INTREGII UNIUNI EUROPENE”.

Parchetul de pe langa Curtea de Apel din Ploiesti a anuntat ca s-a pus sechestru pe CONTURILE COMPANIEI LUKOIL, dupa ce aceasta firma a PREJUDICIAT statul roman cu peste 2 miliarde de euro.

Sursa foto: upstreamonline