SCRISOAREA Elenei Udrea adresata premierului Victor Ponta

ELENA UDREA, unul dintre liderii Partidului Miscarea Populara (PMP),  i-a adresat miercuri o SCRISOARE DESCHISA premierului VICTOR PONTA. UDREA ii reproseaza premierului cei doi ani de guvernare „DEZASTRUOASA” si racolarile in masa pe care PSD le-a facut de-a lungul guvernarii.

Deputatul PMP nu uita sa ii atraga atentia lui VICTOR PONTA ca este un veritabil “REGE VASAL” care este dependent de BARONII LOCALI

„Scrisoare deschisa catre Victor Ponta

Azi se implinesc 2 ani de cand ati ajuns prim-ministru in Romania, cu sprijinul decisiv al baronilor PSD si al domnului Crin Antonescu, profitand din plin de traseistii politici pe care apoi i-ati glorificat.
Intre timp, ati ramas singur la guvernare, si, ca un veritabil dictator, v-ati executat politic aliatii, pe care i-ati aruncat ca pe o masea stricata si carora le-ati atarnat de picioare piatra de moara a destramarii Frankenstein-ului politic numit USL.
Sunteti in fruntea unui guvern care se bucura de o larga sustinere parlamentara si totusi incepeti sa va comportati ca un monarh absolut, legiferand prin sute ordonante de urgenta, multe dintre ele neconstitutionale.

Jandarmii va cara trupul ca pe sfintele moaste, primarii rup usile judecatorilor pentru a va anunta augusta prezenta, biroul dumneavoastra a ajuns call center pentru trafic de influenta, iar televiziunile celor pe care ii imbogatiti si le promiteti ca ii protejati de Justitie intoneaza imnuri intru slava vesnica a campionului lor.

Paradoxul este acela ca sunteti de fapt un rege vasal. Baronii locali, care in mod nominal sunt subordonatii dumneavoastra, va au la dispozitie. Sunteti supusul lor si sunteti dependent de ei. Sunteti papusa perfecta pentru capusele PSD insetate de bani publici. Le dati mii de hectare de teren, porturi si fonduri bugetare ca sa primiti la schimb voturi in mai si in noiembrie.

Curajul dumneavoastra, de care faceti parada in emisiunile de tip laudatio, se sprijina pe resursele bugetului de stat si pe puterea feudala a baronilor locali. Fara aceste doua puncte de sprijin, ati fi, cu siguranta, doar o virgula intre subiect si predicat, adica o eroare politica.
Cresterea economica de anul trecut, cu care insistati sa va laudati, s-a realizat in ciuda politicilor guvernului pe care-l conduceti si nu datorita lor. Ati sufocat mediul de afaceri cu 36 de noi impozite si taxe, n-ati fost in stare sa semnati noi proiecte pentru absorbtia de bani europeni, iar colectarea veniturilor la buget este o gluma pe care o spun evazionistii romani de la Monte Carlo cu care sunteti prieten.
Peste toate sta insa esecul major al cresterii somajului: o economie aflata in ascensiune pierde locuri de munca. Ati esuat, deci, in cea mai importanta misiune guvernamentala: crearea de noi locuri de munca. Cresterea economica din 2013 n-a fost pentru romani, ci pentru baronii locali.

Citeste si: BASESCU: Daca ELENA UDREA ar candida, as vota-o. Are calitati morale 

Politicile dumneavoastra bugetare de azi sunt la fel ca cele din 2012, precedentul an electoral: taiati fondurile pentru investitii si sacrificati cresterea economica ca sa aveti bani pentru nevoile baronilor locali. Sunteti ca un junkie: furati din casa si vindeti tot ca sa va astamparati viciul. Va pregatiti pentru aceasta toamna sa va faceti campania electorala prezidentiala pe bani publici. Ati crescut fortat veniturile bugetului de stat prin majorarea accizei la carburanti, afectand grav nivelul de trai al tuturor romanilor, si ati redus masiv investitiile publice, creandu-va spatiu pentru a manipula bugetul in folos electoral propriu.

Politica dumneavoastra externa este un amestec de lasitate, tafna si iresponsabilitate. Fugiti din fata oficialilor americani care ne viziteaza tara, le transmiteti direct si indirect liderilor europeni sa se uite in alta parte atunci cand atacati sau blocati justitia, dati declaratii stupide si periculoase despre razboaie care pandesc Romania.

Domnule Ponta, sunteti piatra de temelie pentru regimul coruptilor, dar piatra de moara pentru Romania. Ati visat sa fiti Adrian Nastase II si ati ajuns Victor Ponta XO, adica un x si un zero pe tabla de joc a baronilor. V-ati anuntat drept micul Titulescu si v-ati transformat in micul Ceausescu.

Citeste si: PONTA: In ultima vreme TRAIAN BASESCU ne supune unui ATAC cu PARASUTE 

Miscarea Populara isi propune sa va dea jos de la putere, ca sa dea Romaniei o sansa pentru dezvoltare. Vom face primul pas pe 25 mai, cand romanii vor veni la vot pentru a da un semnal ca Romania nu vrea sa fie infeudata si umilita. Miscarea face schimbarea, iar schimbarea inseamna JOS REGIMUL BARONILOR, JOS VICTOR PONTA!”, isi incheie ELENA UDREA scrisoarea adresata premierului VICTOR PONTA.

Sursa foto: adevarul.ro