SCRISOAREA presedintelui TRAIAN BASESCU la FINAL de MANDAT

Presedintele inca in exercitiu TRAIAN BASESCU a adresat ROMANILOR o SCRISOARE de FINAL de MANDAT prin intermediul cotidianului Evenimentul Zilei. Pe intreg parcursul acestei saptamani, jurnalistii de la EVZ vor publica, zilni, un interviu-serial cu TRAIAN BASESCU.

A lansat atacuri extrem de grele la adresa lui VICTOR PONTA? A cerut inchisoarea pentru actualul premier? I-a trasat directive lui KLAUS IOHANNIS? Oricare dintre aceste variante este posibila, pentru ca TRAIAN BASESCU precizeaza ca nu doreste sa se implice in batalia interna. Ce se va intampla oare pana pe 15 ianuarie 2015 ca sa se poata da drumul la interviul lui TRAIAN BASESCU?, sunt o parte dintre intrebarile la care a raspuns PRESEDINTELE ROMANIEI din ultimul deceniu.

CITESTE SI: CATALIN PREDOIU: KLAUS IOHANNIS a inteles MESAJUL poporului 

Dragi cititori,

Asa cum ati fost anuntati in editia de sambata, 6 decembrie 2014, urma ca incepand de astazi sa fie publicat un interviu amplu in cotidianul ”Evenimentul Zilei”, un interviu pe care l-am dorit a fi definitoriu pentru cei 10 ani de mandat ca Presedinte al Romaniei.

De comun acord cu redactia ”Evenimentului Zilei” am hotarat amanarea publicarii interviului pentru a doua parte a lunii ianuarie a anului 2015, cu toate ca materialul editorial este gata.

Am luat aceasta decizie tinand cont de situatia complicata la nivel institutional si de dinamica evenimentelor de pe scena politica interna din acest sfarsit de an. In consecinta, nu am dorit sa introducem acest interviu intr-o batalie politica interna.

Am convingerea ca decizia va fi pe deplin inteleasa de cititorii ”Evenimentului Zilei”, carora le multumesc din tot sufletul pentru modul in care m-au sustinut in toti acesti ani si ii asigur de toata dragostea si respectul meu. Impreuna am facut o Romanie mai buna!

Cu drag,

TRAIAN BASESCU

Presedintele Romaniei”, se arata in SCRISOAREA de FINAL de MANDAT a lui TRAIAN BASESCU.

CITESTE SI: VICTOR PONTA a dezvaluit cine l-a oprit sa RENUNTE dupa ALEGERI si cand va DEMISIONA 

Sursa foto: presidency.ro