SCUTARU: TARICEANU s-a lasat folosit in modul cel mai josnic. Stie ca nu va ajunge premier

George Scutaru, liderul deputatilor liberali, sustine ca “nominalizarea lui Calin Popescu Tariceanu ca premier este un joc facut pentru a atrage electoratul de dreapta”.

“Calin Popescu Tariceanu s-a lasat folosit in modul cel mai josnic, chiar daca el, in primul rand, stie ca nu va ajunge prim-ministru, el face toate aceste lucruri, se transforma intr-un PSD-ist cu papion, doar ca sa-si mentina postul de presedinte al Senatului”, a declarat joi seara, intr-o conferinta de presa, deputatul liberal George Scutaru.

CITESTE SI: Tudor Chiuariu, reactie la cererea lui Klaus Iohannis de a demisiona din PNL 

Potrivit acestuia, “partidul de stransura al lui Tariceanu va primi, in cel mai bun caz, doua ministere si acelea neimportante”.

“Tariceanu face acest joc pentru a-si mentine functia si privilegiile pe care le are postul de presedinte al Senatului, isi bate joc de cei care l-au votat, crezand ca int-adevar apara ideile de dreapta. El vinde sperantele celor care l-au votat doar pentru propria sa functie si pentru camarila celor catorva persoane din jurul sau, dar si pentru a fi la adapostul majoritatii parlamentare pentru a nu i se ridica imunitatea parlamentara intr-un dosar pe care il instrumenteaza procurorii anti-coruptie”, a mai afirmat Scutaru.

CITESTE SI: VICTOR PONTA a dezvaluit cu cine a votat in 1990

Sursa foto: JURNALUL.RO