Se apropie ziua lui? 5 idei perfecte de cadouri

Ziua lui se apropie și vrei să îi iei un cadou mai special, ieșit din tiparele clasice? De multe ori poate fi dificil să facem cadouri tocmai pentru cele mai apropiate persoane. Un cadou trebuie să arate în primul rând că ești atentă la nevoile sale și că știi ce l-ar bucura. Vrem să te scoatem din impas, așa că ți-am pregătit 5 idei perfecte de cadouri:

Smart Driving

Dacă partenerul tău este un împătimit al adrenalinei ți un iubitor de mașini, atunci avem cea mai bună idee pentru tine – un curs de smart driving. Smart driving îi va permite să experimenteze senzații tari la volanul unor mașini precum Porsche, Alfa Romeo 4c sau mașina de competiție Radical. Această experiență este și una didactică, pentru că va învăța ce trebuie să faci în situații limită și va afla mai multe despre conducerea defensivă.

Curs teoretic și circuit Off-Road

Un circuit Off-Road alături de rally driver-ul Robert Otoman reprezintă o activitate de weekend plină de adrenalină. Circuitul durează o zi și are o parte teoretică și o parte practică. Plecarea se face din București, și veți traversa munții Carpați la volanul unor mașini de teren, sub îndrumarea trainerului.

Echitație

O zi în natură este mult mai frumoasă atunci când găsești o activitate incitantă. Un curs de echitație își merită locul pe lista cadouri inedite barbati, cu siguranță. Veți putea petrece un weekend romanic într-un bungalow, urmat de un curs de echitație și de o demonstrație de dresaj și de cascadorii.

Smart Watch

Un bărbat modern și activ are nevoie, cu siguranță de un Smart Watch. Acesta este ideal mai ales dacă face sport, pentru că își va putea monitoriza activitatea, va știi câte calorii a ars în timpul antrenamentului și va putea să își verifice pulsul și rimul cardiac în același timp. În plus, un ceas smart îi va permite să își verifice mesajele în timp real, chiar și atunci când este ocupat și nu poate să se uite la telefon.

Voucher pentru un costum bespoke

Costumele bespoke sunt realizate manual, cu o manoperă ce depășește 60 de ore și reprezintă bijuteria vestimentației masculine. Acestea sunt croite special pentru purtător, cu un tipar realizat pe comandă, după măsurătorile sale specifice. Mai mult, un costum bespoke poate fi personalizat până în cel mai mic detaliu, de țesătură și căptușeală, până la tipul de nasturi și ața cu care sunt cusuți.

Aceste idei de cadouri îi vor fi cu siguranță pe plac și îi vor face ziua lui una de neuitat. În plus, dacă alegi o experiență, vă veți putea bucura împreună de ea, și veți petrece clipe frumoase împreună.