Se cauta specialisti dornici sa activeze ca VOLUNTARI in domeniul social pe raza Sectorului 6

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 organizeaza o selectie de persoane interesate sa activeze in calitate de traineri in domeniul social, in cadrul proiectului ”Scoala de voluntari”, initiat in urma cu un an, a anuntat Primaria Sectorului 6.

Sunt asteptati profesionisti din diverse domenii de activitate, care isi doresc sa impartaseasca in mod benevol din experienta si cunostintele teoretice acumulate. Persoanele selectionate vor participa la o sesiune de formare in care vor prevala metodele interactive de predare si formare.

Inscrierile au loc in perioada 21–31 octombrie. Persoanele interesate pot  trimite un CV, o scrisoare de intentie si una de recomandare la adresa de e-mail voluntariatformare@dgaspc6.com cu specificarea “vreau sa fiu trainer in proiectul Scoala de Voluntari”.

Citeste si: Vrei sa fii voluntar? Acum poti face cursuri gratuite in Sectorul 6 la Scoala de Voluntari

Editia anterioara a proiectului “Scoala de voluntari” s-a adresat celor interesati sa activeze in domeniul social pe raza Sectoului 6, si a cuprins o serie de cursuri cu tematici diverse precum: “Comunic, deci exist!”, “Banii pot lucra pentru tine”, “Management de proiect”, “Hai sa ne jucam!”, “Atentie, vorbesc!”, “Eu conduc, tu conduci… Suntem o echipa!”, “Cine sunt si ce vreau sa fac?” si “Curs de prim-ajutor de baza”.

Citeste si: Tabara la mare pentru voluntarii din Sectorul 6

La initiativa Primariei Sectorului 6, voluntariatul in domeniul social a luat amploare, multe persoane, cu precadere tineri si adolescenti, sustinand in mod benevol o serie de programe precum: tabere de dezvoltare personala si cursuri de engleza sau matematica pentru copiii defavorizati, animatie in scoli si gradinite, programe de reabilitare a copiilor cu autism etc.

Sursa foto: primarie6.ro