Se desparte Steaua de Tatarusanu ? Vezi ce echipa de traditie il vrea pe portarul nationalei

Steaua s-ar putea desparti in următoarele luni de portarul Ciprian Tatarusanu. Acesta nu a semnat inca o prelungire a contractului cu Steaua si este in vizorul mai multor echipe.

 Tuttomercatoweb a scris astazi ca Saint Etienne este interesata de serviciile jucatorului de 27 de ani. “Portarul Stelei este gata sa paraseasca Romania pentru o experienta intr-un alt campionat european”, scriu italienii. De serviciile lui Tatarusanu s-au mai interesat Standard Liege, Wigan, Olympique Marseille sau Olympiakos, dar transferul nu s-a concretizat, scrie prosport.ro. Mutarea s-ar putea face in urmatoarele luni, insa cel mai probabil Steaua va incerca sa il vanda pe Tatarusanu pana in luna ianuarie pentru a nu-l pierde gratis atunci cand intra in ultimele sase luni de contract.

La Saint-Etienne, care ocupa in prezent, locul 7 în Ligue 1, avand 13 puncte dupa 9 etape, mai joaca si Banel Nicolita, fost jucator al Stelei, care in prezent este insa imprumutat la Nantes.

Cota de piata a lui Tatarusanu, cumparat de Steaua cu 1,5 milioane de euro de la Gloria Bistrita, este de 3.000.000 euro conform transfermark.d, portarul avand un salariu de 240.000 euro pe an la gruparea ros-albastra.

Sursa foto: gsp.ro