Se ingroasa gluma! Leo Messi poate ajunge dupa gratii

Leo Messi, superstarul argentinian de la FC Barcelona, a fost acuzat de procurorii spanioli de evaziune fiscala in urma cu cateva zile, fotbalistul fiind anchetat impreuna cu tatal sau, Jose. Messi este acuzat ca ar fi fraudat statul spaniol cu peste 4,5 milioane de euro, in perioada 2007-2009 prin intermediul unei firme de consultanta care detine conturi off-shore in Belize, Elvetia si Uruguay.

Leo Messi se afla in centrul primului sau scandal de proportii. Fotbalistul argentinian este acuzat de autoritatile spaniole de comiterea unei fraude fiscale. Presa elvetian dezvaluie ca fostul consilier financiar al familiei Messi, Rodolfo Schinocca, este cel care a pornit uriasul scandal.

Schinocca incearca astfel sa isi plateasca politele din trecut, consilierul financiar fiind concediat de Leo Messi in urma cu cativa ani si pus sa plateasca o despagubire. Totodata , presa din Tara Cantoanelor mai scrie si faptul ca Leo Messi risca o pedeapsa intre 2 si 6 ani de inchisoare, de care ar putea scapa daca isi va recunoaste faptele si va returna sumele de bani datorate fiscului.

“Nu am fraudat niciodata si ne-am platit taxele asa cum am fost sfatuiti de compania care se ocupa de finantele noastre. Vom clarifica in scurt timp situatia”, a anuntat Leo Messi.

Sursa foto: listas20minutos.es