Se intampla in Romania: Fac SEX in serial, in REALITATE sunt RUDE! FOTO in articol!

Doua VEDETE autohtone traiesc intens pe platourile de filmare, iubindu-se chiar sub ochii partenerilor de viata! Este vorba de o poveste de IUBIRE intre NASA si FIN, regizata chiar de NASA.

Filmul bate viata in serialul de comedie “Trasnitii” de la Prima TV! Pe platoul de filmare, doi dintre actorii principali, LIVIA TALOI si CATALIN MARIN, sunt constransi de scenariu sa aiba o relatie de iubire. In viata reala, cei doi sunt NASA si FIN, scrie Click.ro.

“Trasnitii” a ajuns la sezonul cu numarul 22, devenind astfel cel mai longeviv serial de comedie din Romania. Asa se face ca, de-a lungul anilor, intre membrii echipei de filmare s-au infiripat povesti de DRAGOSTE, dar si multe prietenii.

Citeste si: CELEBRITATI DESPRE CARE NU STIAI CA SUNT BISEXUALE. GALERIE FOTO

Nu multa lume stie, insa interpretul lui Vandame, actorul CATALIN MARIN (38 de ani), este nepotul celebrului Marlanu, Toni Ionescu. Dupa ce a fost cooptat in serial, Catalin a format un cuplu cu Melia Cerchez (39 de ani), regizorul serialului, cu care s-a si casatorit. Iar la biserica, NASI le-au fost LIVIA TALOI (34 de ani), colega de platou a celor doi, alaturi de sotul ei, solistul si actorul Daniel Lazar (35 de ani), care a aparut in serial ca invitat special.

Si pentru ca in acest caz filmul bate viata, scenariul serialului prevede ca Vandame si Ema, personajele interpretate de CATALIN si LIVIA, sa se IUBEASCA si sa filmeze multe scene fierbinti de DRAGOSTE, chiar sub ochii partenerilor de viata.

Citeste si: TONI IONESCU DE LA TRASNITII, ACUZAT CA A BAGAT O FEMEIE IN SPITAL! A BATUT-O CA MARLANU’. GALERIE FOTO

“Eu si CATALIN suntem parteneri in serial de foarte multi ani. In paralel s-a dezvoltat intre noi si o stransa relatie de prietenie, iar Cata a considerat la un moment dat ca eu si sotul meu trebuie sa-i devenim parinti spirituali, adica nasi. Zis si facut! Acum insa statutul de nasa incepe sa inhibe, mai ales in scenele cu pupaturi, dar nu avem scapare, meseria-i meserie”, a povestit LIVIA TALOI, potrivit sursei citate.  

Sursa foto: trasnitii.primatv.ro, click.ro